Menü Elit Haber
Tarih: 17.03.2026 13:23
Seyhan Belediyesi’nde Uzlaşı Sağlandı: Ödemeler Başladı

Seyhan Belediyesi’nde Uzlaşı Sağlandı: Ödemeler Başladı

Facebook Twitter Linked-in

Başkan Vekili Akkan: Biz Seyhan için Kenetlenmiş Büyük Bir Aileyiz"

 Seyhan Belediye Başkan Vekili Hasibe Akkan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
"Değerli mesai arkadaşlarımız,
Belediyemiz ile yetkili sendika temsilcileri arasında bir süredir devam eden müzakere süreci, belediyemizin mali imkanları ile çalışanlarımızın hakları arasında adil bir denge kurularak karşılıklı mutabakatla sonuçlanmıştır.
Uzlaşı kültürümüzün bir gereği olarak, personelimizin birikmiş alacaklarının ödemelerine başlanmıştır.
Bu süreçte, sosyal belediyecilik ve vicdani sorumluluk anlayışımız gereği ödemelerde; kendisi veya birinci derece yakını kanser tedavisi gören çalışma arkadaşlarımıza öncelik tanınacaktır. Zorlu sağlık süreçlerinden geçen mesai arkadaşlarımızın yanında durmak bizim için her türlü idari kararın üzerindedir.
Sabır ve özveriyle Seyhan için emek veren tüm personelimize teşekkür ediyoruz. Biz, birbirine kenetlenmiş büyük bir aile olarak Seyhan'ımız için üretmeye ve güçlenmeye devam edeceğiz."




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —