Tarih: 10.09.2024 08:11

Ali Hoşfikirer stadı Adana 01 için düzenleniyor!

Facebook Twitter Linked-in

Beklenen müjde geldi ve ihalesi yapılan Ali Hoşfikirer stadı nihayet profesyonel maçlar oynanması için hızlı bir şekilde hazır hale getiriliyor. Adana’yı başarılı bir şekilde temsil eden Adana 01 FK, iç saha maçlarını bitecek olan Ali Hoşfikirer stadında ikinci yarıdan itibaren oynayabilecek.

BİNLERCE TARAFTAR SABIRSIZLIKLA BEKLİYOR

Adana 01 FK’ya gönül vermiş ve bu maçları izlemek için sabırsızlanan futbolseverler Ali Hoşfikirer stadının bir an önce hazır hale getirilmesini sabırsızlıkla bekliyor. Sarı-Siyahlı taraftarlar, “Bakanlık ve İl müdürlüğümüze teşekkür ediyoruz. Hem Adana nitelikli ikinci stadına kavuşacak, hem de gönül verdiğimiz Adana 01 FK’nın maçlarını artık Adana’da izleyebileceğiz.  Bizler için de iki sezondur devam eden ıstırap  tamamen bitmiş olacak.” dediler.

ÇÜRÜMÜŞ OKALİPTUS AĞAÇLARI

Bilindiği üzere o bölge bataklık olduğu için yıllar önce  okaliptüs ağaçları ekilmişti. Ali Hoşfikirer stadının hafif büyütülmesi için de çürümüş ve içi boşalmış bazı okaliptüs ağaçları kesildi. Bazı yayın organlarında abartılarak fazlaca ağaçların kesildiği gündeme getirildi. İşin aslı farklı.  Geçtiğimiz aylarda çürümüş ağaçlardan biri kendiliğinden kırılarak  vatandaşlardan birinin yaralanmasına neden olmuştu. Bu nedenle asıl olan vasfını yitirmiş ağaçların kesilmesi sağlandı ve stat büyütüldü. Dolayısıyla sağlam ağaçlar da korunmuş oldu.

YÖNETİM KURULU STADIN BİTMESİNİ BEKLİYOR

Bu süreçte hiç kuşku yok ki Adana 01 FK Başkanı Menderes Kutlu ve yönetim kurulu en çok sıkıntıyı yaşayan isimler oldular. Özellikle takımın 3. Ligde mücadelesini vermesiyle beraber adeta taraftarlarla birlikte Tarsus’a taşınan Başkan Menderes Kutlu ve yönetim kurulunun bu durumu şampiyon olarak çıktıkları 2. Ligde de devam ediyor. Adana’nın takımının stat olmaması nedeniyle Tarsus’ta maçlarını oynuyor olması Adana’nın ayıbı olarak gözler önüne seriliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —