Tarih: 02.04.2024 10:11

Elit Haber 11 yaşında...

Facebook Twitter Linked-in

Güncel, İlkeli ve Tarafsız! Gösterdiğiniz güven ve ilginize teşekkür ederiz...

Kurulduğu günden itibaren yerel habercilik alanında kaliteli ve güncel yayınları ile okuyucuların beğenisini ve takdirini kazanan Elit Haber 11. Yılına girdi.  1 Nisan 2013 tarihinde yayın hayatına ’Merhaba’ diyen yaptığı birçok haber ile dikkatleri üzerine çeken Elit Haber, siyasi, aktüel, spor, kültür sanat, taraflı-tarafsız herkesin beğenisini kazandı.

Elit Haber,  bölgede en çok okunan saygın siteler arasında en baştaki yerini aldı. Aynı zamanda okuyucusunun vazgeçilmezi olan web sitemiz gelişmeleri en hızlı, doğru ve tarafsız biçimde vererek okuyucularından büyük beğeni ve takdir topladı.

İlimiz, İlçelerimiz, bölgemiz ve ülkemizdeki günlük önemli gelişmelere, kayıtsız kalmayarak bütün ayrıntıları sizlerle paylaşmayı başaran elit-haber.com halkımızın isteklerini ve sizlerin şikâyetlerini de dile getirdi. Kurulduğu günden itibaren dolu dolu 10 yılı geride bırakan Elit Haber, başarıyla kendisinden söz ettirmenin haklı gururunu yaşıyor.

DAHA DA GÜÇLENEREK YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ

Yayın hayatına girdiği günden bu yana, her gün yükselen başarısıyla bölgede adından söz ettiren Elit Haber aradan geçen yıllarda süre zarfında çok büyük bir yol kat etti. Zor günler geçirdiğimiz bu günlerde hep daha iyi olmayı, daha ileriye gitmeyi, öncelikle ilimiz ve ilçemiz insanına hizmet etmeyi amaç edindik.

Kuruluşundan günümüze kadar basın yayın ilkelerinden taviz vermeyen, tarafsız, objektif habercilik anlayışı ile hizmet veren, doğru ve seviyeli haberin adresi olan, halkımızın teveccühünü kazanan Elit Haber 11. yılına girmenin mutluluğunu okuyucuları ile paylaşmanın sevincini yaşıyor.

Web sitemiz kısa zamanda elde etmiş olduğu başarısını değerli ekibimize, yazarlarımıza ve bizleri onurlandıran değerli okuyucularımıza ve halkımıza borçludur. Yeni yılda daha güçlü olarak yeniliklerle ilimizin, ilçemizin ve bölgemizin güçlü sesi olmaya devam edeceğiz.

Yeni yılımızın tüm okuyucularımıza halkımıza hayırlı olmasını dileriz. Ekibimize, yazarlarımıza ve bizleri yalnız bırakmayarak güvenlerini  sürdüren okuyucularımıza, halkımıza, bize destek olan iş adamlarımıza, bütün arkadaşlarımıza, bizi ilçemizden, ilimizden ve uzaktan takip eden gurbetçilerimize sonsuz teşekkür ediyoruz.

Elit Haber Ailesi

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —