Tarih: 14.05.2024 08:44

Eraslan'dan çağrı; 'Bağışlarınızla milyonlara ulaşıyoruz'

Facebook Twitter Linked-in

KURBAN KARDEŞLİĞE ÇAĞRI
Yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle bir açıklama yapan Adana İHH il Başkanı Mahmut Eraslan; "Hayırseverlerimizin Kurban Bayramı'nda yapacağı bağışlarla Türkiye ile birlikte 60 ülkede milyonlarca kişiye kurban emanetlerinizi ulaştıracağız ve ihtiyaç sahiplerini sevindireceğiz. Dünyada milyonlarca insan açlıkla mücadele ediyor. Özellikle doğal afetlerin, savaşların ve iç çatışmaların olduğu bölgelerde insanlar hatırlanmayı bekliyor dedi.
Uzun yıllardır Kurban organizasyonu gerçekleştiren İHH’nın bu yıl için belirlemiş olduğu kurban bedeli yurt içinde ve yurt dışında tek fiyat olarak 6700 TL olarak belirlendi.

Türkiye ile birlikte hangi ülkelere ulaşacağız?
ORTA DOĞU
Yemen, Filistin (Gazze), Suriye, Irak, Lübnan, Ürdün, Mısır, İran
AFRİKA
Çad, Mali, Togo, Nijer, Sierra Leone, Burkina Faso, Moritanya, Gine, Burundi, Etiyopya, Uganda, Malavi, Sudan, Somali, Tanzanya, Kenya, Benin, Fildişi Sahili, Gana, Zimbabve, Cibuti, Tunus, Fas
ORTA ASYA VE KAFKASYA
Moğolistan, Gürcistan (Acara), Afganistan, Azerbaycan, Kırgızistan, Tacikistan, Kazakistan, Özbekistan, Rusya
GÜNEY ASYA
Bangladeş (Arakan), Myanmar (Arakan), Pakistan, Tayland (Patani), Nepal, Sri Lanka, Filipinler (Bangsamoro), Hindistan (Keşmir), Vietnam, Kamboçya
BALKANLAR VE AVRUPA
Bosna Hersek, Kosova, Arnavutluk, Kuzey Makedonya, Karadağ, Sırbistan (Sancak ve Preşova), Romanya
GÜNEY AMERİKA
Arjantin, Bolivya
Bağış yapmak isteyenler Adana İHH’nın Ulu Cami karşısında bulunan hizmet binasına gelerek bir çayımızı içip bizzat yardımda bulunabilecekler. Vatandaşlarımız bize (0322) 351 4242 ve (0507) 249 6619 numaralı telefonlardan da ulaşıp konuyla ve diğer yardımlarımızla ilgili daha ayrıntılı bilgili alabilirler. Ayrıca Adana İHH'nın TR94 0020 5000 0956 2986 2000 03 hesap numarasından da Kurban bağışlarını yapabilirler" sözleri ile tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —