Tarih: 22.10.2024 09:34

A/C FİT’ten Akkapı Oluşum spor’a sponsorluk desteği

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye Erkekler Voleybol 2.Liginde 12 takımın yer aldığı 4.ncü grupta mücadele eden lige Konya Büyükşehir Belediye Spor, Seydişehir Cimnastik Spor Kulübü ve Pema Koleji galibiyetleriyle başlayan galibiyet ve yenilmezlik serisini devam ettirerek zirvede yer alan Akkapı Oluşum Spora A/C FİT yöneticisi ve işletmecisi Emre ORUÇ’ tan sponsorluk desteği geldi.


 Akkapı Oluşum Spor sezon içerisinde denge, güç ve ağırlık antrenmanlarını A/C FİT Salonunda gerçekleştirecek. Akkapı Oluşum Sporun Pema Koleji ile Adnan Menderes Kapalı Spor Salonunda oynadığı maç öncesinde Akkapı Oluşum Spor yönetici, teknik heyeti ve sporcularla bir araya gelerek başarılar dileyen A/C FİT yöneticisi ve işletmecisi Emre ORUÇ’ a üzerinde A/C FİT yazan takımın forması hediye edildi.

EMRE ORUÇ; HER ZAMAN SPORUN VE SPORCUNUN YANINDAYIZ 
A/C FİT yöneticisi ve işletmecisi Emre ORUÇ yaptığı açıklamada; bu zamana kadar sporun ve sporcunun yanında oldukları belirterek,  Adana’ mızı Voleybol 2. Liginde başarı ile temsil eden, hedefi 1.lige yükselmek olan Akkapı Oluşum Spora desteğimizi sürdüreceğiz. A/C FİT salonumuzu takımın güç, denge ve ağırlık çalışmalarını yapabilmesi için sezon içerisinde tahsis ediyoruz. Şampiyonluk yolunda Adana’ mızın takımı olan Akkapı Oluşum Spora elimizden geldiğince destek vermeye devam edeceğiz. Hep birlikte hedefe ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.

ÖMER BOZDOĞAN; BAŞARMAK ZORUNDAYIZ
Akkapı  Oluşum Spor Baş Antrenörü Ömer BOZDOĞAN yaptığı açıklamada; Adana Akkapı Oluşum Spor olarak hedeflerinin öncelikle playof, sonrasında 1.lig olduğunu belirterek, lige 3 te 3 yaparak başladık. Kadro yapısı itibari ile grubun favori takımlarından biriyiz. Ancak Voleybol sahada oynanmaktadır. Rehavete kapılmadan sporcularımızla çalışarak hedefimiz olan 1.lige çıkmak istiyoruz. Bize inananları ve güvenenleri mahcup etmeyeceğiz. Takımımızın çalışmalarında bize destek vererek salonunu tahsis eden A/C FİT yöneticisi ve işletmecisi Emre ORUÇ’ a teşekkür ediyorum. Dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —