Tarih: 26.10.2024 17:05

Adana Akkapı Oluşum spor hız kesmedi 3-1

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye Erkekler Voleybol 2.Liginde 12 takımın yer aldığı 4.ncü grupta mücadele eden lige Konya Büyükşehir Belediye Spor, Seydişehir Cimnastik Spor Kulübü ve Pema Koleji galibiyetleriyle başlayan galibiyet ve yenilmezlik serisini devam ettirerek zirvede yer alan Akkapı Oluşum Spor ligin 5 nci haftasında Adnan Menderes Kapalı Spor Salonunda karşılaştığı grubun güçlü ve iddialı takımlarından Mado 6 Şubat Maraş Sporu 3-1 yenerek galibiyet serisini devam ettirdi.
Karşılaşmaya her iki takımda iyi başladı. Çekişmeli geçen 1 nci seti 23-25 alan Mado 6 Şubat Maraş Spor  maçta 1-0 öne geçti.

2 nci sete hızlı ve etkili başlayan Akkapı Oluşum spor bu seti 25-21 alarak maçta 1-1 eşitliği sağladı. 3 ve 4 ncü setlerde etkili oyununu devam ettiren Akkapı Oluşum Spor bu setleri 25-14 alarak  karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı.

Şampiyonluk parolasıyla yola çıkan ve  ligde oynadığı 4 ncü maçıda alarak puanını 11'e çıkaran 
Akkapı Oluşum Sporda hedef  ligin  6 ncı haftasında deplasmanda  karşılaşacağı  grubun güçlü ve iddialı takımlarından  Mersin Anamur Yücelen Sporuda yenerek galibiyet serisini devam ettirmek.

BOZDOĞAN; BAŞARMAK ZORUNDAYIZ.BU MÜCADELEMİZDE HERKESİ YANIMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ

Akkapı  Oluşum Spor Baş Antrenörü Ömer BOZDOĞAN yaptığı açıklamada; Adana Akkapı Oluşum Spor olarak hedeflerinin öncelikle playof, sonrasında 1.lig olduğunu belirterek, ligde 4 te 4 yaparak devam ediyoruz. Kadro yapısı itibari ile grubun favori takımlarından biriyiz. Ancak Voleybol sahada oynanmaktadır. Rehavete kapılmadan sporcularımızla çalışarak hedefimiz olan playofa, sonrasında 1.lige çıkmak istiyoruz. Bugünkü maçta  karakterli ve mücadeleci bir oyun ortaya koyan spırcularımı tebrik ediyorum. Bize destek verenleri mahcup etmeyeceğiz. Önümüzdeki hafta deplasmanda grubun güçlü takımlarından  Mersin Anamur Yücelen Spor ile oynayacağımız maça en iyi şekilde hazırlanıp serimizi devam ettirmeliyiz.Bu mücadelemizde herkesi yanımızda görmek istiyoruz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —