Tarih: 10.09.2024 18:45

Adana'nın Futbol Kulüplerinin Kaderi Netleşiyor!

Facebook Twitter Linked-in

Adana'nın 3 farklı rengi, 3 farklı yoldan geçiyor. Bir yandan FIFA'daki transfer dosyalarını kapatıp transfer tahtasını açarak takımdan ayrılan oyuncuların yerine transfer yapmak isteyen Adana Demirspor, bir yandan yeni yönetim ile köklü bir takım ve vizyon değişikliğine giden Adanaspor'da eksik görülen birkaç mevkiye yapılması gereken kritik takviyeler, bir yandan ise geçtiğimiz sezon TFF 3. Lig'de şampiyon olan ve bu sezon geride kalan 2 haftada 1 galibiyet ve 1 beraberlik ile 2. Lig'de gümbür gümbür ilerleyen Adana 01 FK. Sırasıyla futboldaki en üst liglerde Adana'yı temsil eden bu 3 takım, kalan son 3 günde bu sezonki kaderlerini tayin edecekler. 

ADANA DEMİRSPOR'DA BAŞKAN SANCAK MÜCADELESİNİ SÜRDÜRÜYOR

Mavi-Lacivertlilerde transfer yasağı sürerken, Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, transfer tahtasının açılması için çalışmaların sürdüğünü ve kulübün avukatlarının konunun üzerinde yoğun mesai harcadıklarını bir kez daha dile getirdi. Açılırsa takıma yapılacak takviyelerin hazır olduğunu dile getiren Başkan Sancak, taraftarlara her ne olursa olsun mücadelesini sonuna kadar sürdüreceğini her fırsatta dile getiriyor.

Öte yandan transfer tahtası açılamaz ise Adana Demirspor'un elinde mevcut oyuncularla ligi düşme potasının hemen üzerinde bitireceği öngörülüyor. 

Transfer Sezonunun Kapanmasına 3 Gün Kaldı: Adana'nın Futbol Kulüplerinin Kaderi Belli Oluyor

ADANASPOR'A TAKVİYELER YOLDA

Adanaspor'da ise Başkan Asil Bostancı, kulübün başına geldiği günden bu yana transfer için çalışmalarını temkinli bir şekilde sürdürmeye devam ediyor. Her fırsatta, transfer için her ne kadar geç kaldıklarını ifade etse de bu temkinli tutumunda vazgeçmeyen Başkan Bostancı, yapılması gereken transferi son 3 güne sığdıracak. En az iki en fazla dört oyununun bu üç gün içerisinde duyurulması bekleniyor.

Eğer transferler gerçekleşmezse Adanaspor'un ligi orta sıraların biraz altında bitireceği, eğer nokta atışı transferler gerçekleşirse, Turuncu-Beyazlıların play-off potasını zorlayacağı düşünülüyor. 

Transfer Sezonunun Kapanmasına 3 Gün Kaldı: Adana'nın Futbol Kulüplerinin Kaderi Belli Oluyor

ADANA 01 FK'DA KADRO DERİNLİĞİ GÖZE ÇARPIYOR

TFF 2. Lig temsilcimiz Adana 01 FK'da ise geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamlayan kadronun önemli isimleri korunarak yapılan transfer çalışmaları tamamlandı. Her mevkide en az 3 alternatif ismin rekabet içerisinde olduğu Sarı-Siyahlı ekipte, ligde geride kalan 2 haftada 1 galibiyet 1 beraberlik alındı. Adana 01 FK, daha bu sezon yükseldiği 2. Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluk adayları arasında gösteriliyor. 

3 farklı temsilcimizin içerisinde bulunduğu 3 farklı durum, transfer sezonunun kapanmasına 3 gün kala alınacak aksiyonlar ile bu sezon ve gelecek sezonlardaki kaderlerini önemli ölçüde belirleyecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —