Tarih: 14.09.2024 07:23

Adanaspor Aradığı Oyuncuları Buldu...

Facebook Twitter Linked-in

Yaz transfer sezonunun son transferi olarak değerlendirilen ve sezon başından bu yana forvet hattına  takviye yapılması beklenen Adanaspor'dan beklenen açıklama geldi.

Son olarak Standard Liege forması giyen 23 yaşındaki Burkina Fasolu golcü Abdoul Tapsoba, kendisini Turuncu-Beyazlı renklere bağlayan imzayı attı. 

Kulüp tarafından yapılan açıklamada ise "Abdoul Tapsoba’ya Turuncu-Beyazlı formamız altında başarılar dileriz. Camiamıza hayırlı olsun." denildi.

ABDOUL TAPSOBA KİMDİR?

2001 Burkina Faso’da dünyaya gelen Milli Oyuncu Abdoul Tapsoba , futbol kariyerine Desconhecido altyapısında başladı. Daha sonra sırasıyla; ASEC Mimosas, Standard S21, ASEC Mimosas, Standard Liège, FC Sheriff, Amiens SC ve son olarak Standard Liège forması giydi. Abdoul Tapboba,  kariyeri boyunca 98 resmi maça çıktı.

STOPER DE İMZAYI ATTI

Öte yandan Başkan Asil Bostancı ile İstanbul’da bir araya gelen Yasin Arda Midiliç, kendisini Turuncu-Beyazlı renklere bağlayan imzayı attı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Yasin Arda Midiliç’e Turuncu-Beyazlı formamız altında başarılar dileriz. Camiamıza hayırlı olsun." denildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —