Tarih: 21.05.2024 20:13

Adanaspor'un yeni sahibi de teknik hocası da belli oldu!

Facebook Twitter Linked-in

Adanaspor'da Bayram Akgül dönemi sona erdi ve Ergin Göleli takımı devraldı. Noterdeki işleme Akgül katılmadı. Bu arada Adanaspor'da Göleli yönetimi, teknik direktörlük görevi için ise Tuncay Şanlı ile prensipte anlaştı.

Tuncay Şanlı ile prensipte anlaşıldı

Ergin Göleli'nin kulübü devralmasının ardından teknik direktör değişikliği de gündeme geldi. Göleli yönetimi, teknik direktörlük görevi için ise Tuncay Şanlı ile prensiple anlaştı.

Tuncay Şanlı'nın kariyeri

Sakaryaspor'da farklı 3 dönemde görev alan Tuncay Şanlı; bu sezon Tatangalar'da 31 maçta 16 galibiyet, 7 beraberlik ile 8 yenilgi aldı ve 1.77 puan ortalamasını tutturdu.

Adanaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç'un performansı

Adanaspor'un mevcut teknik direktörü Kemal Kılıç, Ocak ayından bu yana çıktığı 14 maçta 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 mağlubiyet alarak, 1.36 puan ortalaması yakaladı.

Ergin Göleli Kimdir?

Ergin Göleli, Amberçay Eynesil Kulübü'nün başkanı olarak da tanınmaktadır. Kulübün gelişimi ve başarısı için yoğun çaba sarf eden Göleli, liderlik vasıflarıyla dikkat çekmektedir. Kulübün sportif başarısını artırmak ve taraftarlarına daha iyi hizmet sunmak amacıyla önemli projelere imza atmaktadır. Ergin Göleli, iş insanı ve spor kulübü başkanı olarak kariyerine devam eden önemli bir isimdir. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —