10588,2%1,44
36,60% 0,03
39,97% 0,04
3444,42% 0,42
5548,78% -0,28
Demokratik Sol Parti (DSP) Yüreğir İlçe Başkanı Ayhan Ağdaş ve ekibi olağan kongrede güven tazeledi
Demokratik Sol Parti (DSP) Kurucu Genel Başkanı devlet adamı merhum Bülent Ecevit ve merhum eşi Rahşan Ecevit’in emaneti DSP’’ye her fırsatta sahip çıkmaya çalışan Yüreğir İlçe Başkanı Ayhan Ağdaş ve ekibi önceki gün yapılan genel kurul toplantısında güven tazeledi. Demokratik Sol Parti (DSP) Adana İl Başkanlığında yapılan genel kurul toplantısına Demokratik Sol Parti (DSP)Genel Sekreter Yardımcısı Hakan Buldu, DSP Adana İl Başkanı Erhan Saltuk, DSP kurucular kurulu üyesi,DSP Çukurova Bölge Sorumlusu, İmamoğlu İlçe Başkanı Hüseyin Atıcı, Egemen Türkiye Partisi Adana İl Başkan Yardımcısı Ahmet Emekler başta olmak üzere çok sayıda partili katıldı.
“DSP, ÜLKEMİZİN SARSILMAZ KALESİDİR”
DSP Genel Sekreter Yardımcısı Hakan Buldu, gündeme ilişkin yaptığı konuşmada DSP Kurucu Genel Başkan devlet adamı merhum Bülent Ecevit ve Eşi Rahşan Ecevit’in Türk siyasi hayatına kazandırdığı değerleri ifade ederek değerlendirmelerde bulundu. Bölücü terör örgütü PKK'nın elebaşı terörist Abdullah Öcalan'ın Kenya'da yakalanıp Türkiye'ye getirilmesinin DSP Kurucu Genel Başkan devlet adamı merhum Bülent Ecevit’in Başbakanlığı döneminde gerçekleştiğine dikkat çeken Buldu, “ Türkiye’de ülkemize tek toprak kazandıran lider merhum devlet adamı Bülent Ecevit’tir. Onun ülkemize kazandırdığı değerler saymakla bitmez. Yolsuzlukların ve siyasal yozlaşmanın arttığı bir dönemde Ecevit'in dürüst kişiliği ve DSP'nin yolsuzluğa bulaşmamış yapısı toplumda heyecan, umut ve güven yarattı. Böyle bir ortamda PKK'nın başının Kenya'da CIA ve MİT'nin ortak operasyonu ile yakalanması da olumlu atmosferi pekiştirdi.” Dedi. Devletin en mahrem yeri olan kozmik odaya girilmesi eylemine değinen Hakan Buldu, “ Kendilerini Cumhuriyetin kurucusu olarak tanımlayanların da alet edildiği bu örtülü strateji karşısında Demokratik Sol Parti, ATATÜRK ilke ve devrimleriyle Cumhuriyet değerlerine bağlılığı, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğüne olan inancı ve sarsılmaz iradesiyle bir kale gibi dimdik duracaktır.” Diye konuştu.
“TBMM’DEKİ ADANA MİLLETVEKİLLERİMİZ ADANA’NIN DEĞERLERİNE SAHİP ÇIKMIYORLAR”
DSP Adana İl Başkanı Erhan Saltuk ise konuşmasında TBMM’de Adana’yı temsil eden Milletvekillerinin Adana’nın değerlerini korumak için gereken özveriyi göstermediklerini öne sürdü. Erhan Saltuk, “ Adana’da hava limanı başta olmak üzere bir çok değerlerimiz ellerimizden alınıyor. TBMM’de bulunan Adana milletvekillerimiz ise yaşanan gelişmelere seyirci kaldılar. Gereken tepkiyi göstermediler. Buna DSP olarak sessiz kalamayız. “ dedi. Saltuk, güven tazeleyerek Yüreğir İlçe Başkanlığı görevine yeniden seçilen Ayhan Ağdaş ve ekibine başarılar diledi.
“BİZLER, SEÇİMLERİN DEĞİL ; GÖNÜLLERİN İNSANLARIYIZ”
DSP Yüreğir İlçe Başkanlığı görevine bir kez daha delegelerin oy çokluğu ile seçilen Ayhan Ağdaş ise ekibiyle birlikte çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini belirtti. Başkan Ayhan Ağdaş, “Yüreğir İlçesi’nde her mahallede ve her sokakta vatandaşlarla bir araya gelmeye devam edeceğiz. İmkansızlıklara aldırış etmeden ; Toplumun her kesimi ile bütünleşerek sorunlarını dinleyen ve çözüm üretmeye çalışacağız. DSP, Yüreğir İlçe Başkanlığı olarak şahsın ve ilçe Yönetim Kurulu, Kadın ve Gençlik Kolları üyelerimiz ile her fırsatta bir araya gelerek çalışmalarımızı gözden geçirerek Yüreğir’de halkımızın dertleri ile dertlenirken; acılarını paylaşacağız. Bizler, seçimlerin değil ; gönüllerin insanlarıyız. Bu nedenle şahsım ve ekibim ile birlikte burada var olduğumuzu, var olacağımızı göstermeye devam edeceğiz.“ dedi.
“EMANETİMİZ’E YÜREĞİR’DE HER DAİM SAHİP ÇIKACAĞIZ”
DSP kurucu Genel Başkanı devlet adamı merhum Bülent Ecevit ve merhum eşi Rahşan Ecevit’in emanetine Yüreğir’de en iyi şekilde çıkmaya devam etiklerini belirten Başkan Ayhan Ağdaş, “ Genel Başkanım Önder Aksakal, başta olmak üzere DSP’nin tüm kurmayları ile beraber alınan kararlar doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yüreğir Belediyesi’ni Yüreğir’de ikamet eden , vatandaşlarımızın acılarını ve sevinçlerini yüreğinde hissedenlerin yönetmesi için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yüreğir İlçesinde her mahalle , cadde ve sokakta DSP var olmaya devam edecek. İmkansızlıkların arkasına sığınmadan, imkanlarımız ölçüsünde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bizlere gönül veren herkesi Bülent Ecevit ve merhum eşi Rahşan Ecevit’in bizlere emaneti DSP ailesine bekliyoruz. ”diye konuştu. Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Önder Aksakal , Demokratik Sol Parti (DSP) Yüreğir İlçe Başkanı Ayhan Ağdaş’ı telefonla arayarak çalışmalarında başarılar diledi.
Aksakal , Demokratik Sol Parti (DSP) Yüreğir İlçe Yönetim Kurulu şu şekilde oluştu.
Yönetim Kurulu Asil
İlçe Başkanı Ayhan Ağdaş
Ahmet Mortepe, Hamide Berktaş, Rabia Kan, Doğan Harnupdalı, handan Lokmanoğlu, Hakan Ünlü, Zülfikar Semerkant, Kemal Yıldırım, Emine Çavcı, Sinan Göç, Şenol Parlayanefe, Hüseyin Göç, İsmail Karapapak, Veysel Yıldız, Salih Çetin Çakıcı, Abdulsamet Koyuncu, Semet Öztunç, Uğur Turmaz