İKRANUR VE AHMET ÇİFTİNİN NİKAHINI BAŞKAN TEKİN KIYDI
Çukurova Belediyesi Kurucu Meclis Üyesi, DİSK Emekli Sen Çukurova Başkanı Esef Yaray’ın oğlu Seyhan Belediyesi Basın Birimi çalışanlarından Ahmet Yaray ile Şahin ailesinin hanımefendi kızı İkranur Şahin, geçtiğimiz günlerde Seyhan Belediyesi Nikah salonunda gerçekleştirilen tören ile evlilik yolunda önemli bir adım attı. Çiftin nikahını Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin kıydı.
BAŞKAN TEKİN YALNIZ BIRAKMADI
Genç çiftin mutluluklarına ortak olan Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, “ Mesai arkadaşımız Ahmet Yaray ile İkranur Şahin kızımız birbirlerini severek hayatlarını birleştirme kararı aldı. Nikah akdini gerçekleştirdiğimiz gençlerimizi yürekten tebrik ediyor, sağlıklı, huzurlu ve sevgi dolu bir ömür diliyorum” dedi.
İKRANUR VE AHMET TEŞEKKÜR ETTİ
Mutlulukları gözlerinden okunan İkranur ve Ahmet de, “Allah her seveni birbirine kavuşturmayı nasip etsin. Seyhan Belediye Başkanımız Oya Tekin başta olmak üzere bizleri mutlu günümüzde yalnız bırakmayan eş, dost, akraba ve sevenlerimize, yuva kurmamızı destekleyen aile büyüklerimize teşekkür ediyoruz” dediler. Genç çiftin yakınları ise davetlileri kapıda karşılayıp birebir ilgilenerek rahat etmelerini sağladılar.