Tarih: 26.10.2024 11:29

DEVA Partisi Sözcülüğüne Sadullah Kısacık Getirildi

Facebook Twitter Linked-in

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan tarafından belirlenen yeni yönetimde Adana Milletvekili Sadullah Kısacık, genel başkan yardımcılığı ve aynı zamanda parti sözcülüğü görevlerine getirildi. Belirlenen yeni yönetimde milletvekillerinin, iktidarın uygulamalarını takip etmek amacıyla “gölge bakan” formülüyle sorumlu oldukları bakanlık alanları da açıklandı. Genel başkan yardımcılığı ve parti basın sözcülüğü görevleri dışında Sadullah Kısacık, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde enerji ve tabii kaynaklar bakanlığının çalışmalarını da DEVA Partisi’nin gölge bakanı olarak takip edecek.

1977 Yılında Adana’da doğumlu olan Sadullah Kısacık, 1999 yılında Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Yönetim danışmanlığı ve yazılım alanında faaliyet gösteren Sadullah Kısacık, iş hayatını sürdürürken Çukurova Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümünde “ Toplam Kalite Yönetimi ve Değişim Mühendisliği ” Yüksek Lisansını tamamlayarak Endüstri Yüksek Mühendisi ünvanını aldı.

İşletme Fakültesinde Stratejik Yönetim alanında İşletme Yüksek Lisansını tamamlayarak stratejist ünvanını aldı.

Üç Dönem Adana Genç İşadamları Derneği yönetim kurulu üyeliği ve genel sekreterlik görevlerinde bulundu.

2008 Yılında Yönetim danışmanlığı ile ilgili tüm deneyimlerini topladığı, "Başarılı Yöneticiliğin Yol Haritası" adlı kitabı yayınlandı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Adana Genç Girişimciler İcra Kurulu Üyeliği yaptı.

7 Haziran 2015 seçimlerinde Adana Milletvekili olarak seçilen Sadullah Kısacık, TBMM 25. Dönem Milletvekilliği görevinde bulundu.

2023 genel seçiminde Deva Partisi Adana Milletvekili olarak TBMM’ye giren Sadullah Kısacık evli ve iki çocuk sahibidir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —