-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7137,18% 0,03
-
Ç. ALTIN
11571,81% 0,00
Evinde ölü bulunmuştu...
doktor Savan Günay geçen günlerde evinde ölü bulundu. Kanser üzerine 26 farklı çalışma yaptığı belirtilen Günay'ın ölümü şüpheli olarak değerlendirildi ve soruşturma başlatıldı.
Eskişehir Hoşnudiye Mahallesi İsmet İnönü-1 Caddesi’nde yalnız yaşayan emekli doktordan Mustafa Savan Günay’ın şehir dışındaki arkadaşı, kendisinden 3 gün haber alamadı. Günay'dan haber alınamayınca evin temizlik çalışanına haber verildi.

Evi kontrol etmek için gelen çalışan, kapıyı açan olmayınca durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, çilingir yardımıyla ikinci kattaki eve girdiklerinde Mustafa Savan Günay’ı yatağında hareketsiz yatarken buldu.

ŞÜPHELİ ÖLÜM SONRASI SORUŞTURMA BAŞLATILD
Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde ise Günay’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Günay’ın cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için polis ve savcılık incelemesinin ardından hastane morguna kaldırıldı. Mustafa Savan Günay’ın şüpheli görülen ölümü üzerine soruşturma başlatıldı.

Şüpheli ölümün ardından Günay'ın sosyal medya paylaşımları da gündem oldu. Özellikle 1 ay önce yaptığı paylaşım kafaları karıştırdı.
“SORUNU YÜZDE 75 ÇÖZDÜM”
25 yıldır kanser üzerine çalıştığını ve bir ilaç çıkardığını aktaran Günay, "Sorunun çözümünü %75 itibariyle zaten çözdüm. Ömrüm yeterse tüm kanser türlerini tek kalemde bitireceğim. Sevgili meslektaşlarım yeter ki gölge etmeyin başka ihsan istemiyorum" dedi.

Günay paylaşımının devamında ise şu ifadelere yer verdi:
"Benim çoluğum çocuğum yok, Üzerime Kapital çomar emirleri ile gelirseniz, Geldiğiniz arabayı ezerim , Çünkü ben de damperli bir kamyon var. Herkesin Allah bağışlasın çoluk çocuğu var. Herkes aklını başına toplasın.. Ne oyuna ne oynaşmaya gelirim. gereğini yaparım.
“BANA YAPMADIKLARINI BIRAKMADILAR”
Büyük bir nemalanma Payı vardı 7 ayrı molekülü vardı hepsini tek tek satıyorlardı ben de hepsini topladım. Çok Doygun dozlarda çaresizliği bir çare bırakmaya çalıştım. Bana yapmadıklarını bırakmadılar.. Onlara tekrar söylüyorum. Ben yalnız çalışıyorum. Hiç kimseden korkmadım ve korkmayacağım.... Tüm dostlarım bunu iyi bilsinler.
Bu iş şöyle bir iştir Bir Kere korkarsanız, sonsuza kadar korkarsınız. Her kapitalin yumuşak karnı vardır. Benim böyle bir, sıkıntım yoktur ve olmayacaktır. Umarım Benden sonra daha iyisini bir Hekim yapar. Tüm isteğim 195 dünya ülkesini atlatıp, benim gibi bir Türk hekiminin yapmasıdır"
PAYLAŞIMI KAFA KARIŞTIRDI
Günay'ın bu paylaşımı komplo teorilerini de beraberinde getirirken, doktorun kesin ölümü henüz belli olmadı. Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma devam ediyor.
Adana 01'in haklı sevinci: 3-1
Sonsuza kadar taşıyacağımız bu onur bizim
Tek çare sendikalaşmak!
Çukurova’da iş arayanlar işverenlerle buluştu
İftar programında birlik beraberlik mesajı
Yetkili servisler kontrolden çıktı: Arızayı söylemenin bile bedeli var!
Halil Nacar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın iftarına katıldı
Hekimlerden 14 Mart’ta Beyaz Yürüyüş...
Adana’da bayramda yağmur ve serin hava etkili olacak
Barut'tan eşitlik ve adalet çağrısı; "İnfazda eşitlik haktır"
ATB ve AOSB’den Adana’nın Üretim Gücü İçin Güç Birliği
Lastiği patlayan ambulans devrildi; 3 sağlık personeli yaralandı
“Lider öğrencilerimiz sürdürülebilir geleceğe yön veriyor”
Şerif Kaya’dan tarihe tanıklık eden roman: “Mor Tepelerdeki Çocukluğum”
Sancaklı’dan Mahalle Başkanlarına İftar Yemeği: Birlik ve Beraberlik Mesajı
Adana Demirspor 1 attı 4 yedi...
Yurtçu kabri başında anıldı
Kavurma yapılan şampiyon atın sahibine yüklü ceza!
Büyükşehir’den Kozan’da iftar buluşması...
Sağlık-Sen 14 Mart'da Sağlık Çalışanlarını Unutmadı...
CHP, Doğu Akdeniz Yerel Medya Buluşması’nı Adana’da Gerçekleştirdi
Yükleniyor



