Tarih: 27.10.2024 10:29

Gazeteci Yusuf Kahraman son yolculuğuna uğurlandı

Facebook Twitter Linked-in

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) üyesi, İLKGÜN Gazetesi’nin imtiyaz sahibi YUSUF KAHRAMAN son yolculuğuna uğurlandı. 3 çocuk babası 65 yaşındaki merhum için ilk olarak 100.Yıl Cemevi’nde tören düzenlendi.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanvekili ve ÇGC Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Esendemir’in de katıldığı törende; helallik alındıktan sonra merhumun cenazesi Buruk Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Merhum Yusuf Kahraman’ın oğlu Uğurcan Kahraman; aile olarak büyük üzüntü yaşadıklarını belirterek, ani olarak gelişen rahatsızlık ve Şehir Hastanesi’nde yapılan ameliyatların ardından babasının hayatını kaybettiğini ifade etti.

Uğurcan Kahraman, “Çok iyi bir insan ve iyi bir babaydı. Son yıllarda basın yaşamında yoğun bir hareketlilik yaşadı. Adeta 7/24 haberle yatıp haberle kalkıyordu. İnternet ortamında TV programları yaparken, elinde mikrofon nerede haber varsa oraya koşuyordu. Kendisini çok yıprattı. Kendine hiç bakmadı. O’nun için önce ailesi ve sonra da habercilik geliyordu. Çok üzgünüz” diye konuştu.

ÇGC Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Esendemir de yaptığı açıklamada; Yusuf Kahraman’ın gazetecilik refleksinin dikkat çekici olduğunu, haber peşinde koştuğunu, ayrıca youtube üzerinden TV kanalı sahibi olduğunu belirterek, “O’nu güleryüzü ile hep hatırlayacağız. Çok üzgünüz. Basın camiamızın başı sağolsun” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —