Tarih: 18.09.2024 10:11

Gelinin istekleri bitmedi, damat çözümü kaçmakta buldu!

Facebook Twitter Linked-in

Kayseri'de çiftçilik yapan F.D, kız arkadaşlı N.S.Ç'ye duygularını açtı. N.S.Ç kendisiyle evlenmek isteyen F.D'ye "Bana öyle bir evlenme teklifi yap ki şaşırıp kalayım" dedi. Bunun üzerine F.D, Sultan Sazlığı Milli Parkı'nda yılkı atları eşliğinde evlilik teklif etmeye karar verdi.

thumbs_b_c_733dec68be056472639a49edb8fd4d0e

68 bin liralık tektaş alan F.D, organizasyon için kesenini ağzını açtı. F.D. meşaleler ve kalp adacıkları içerisinde evlenme teklifi etti. N.S.Ç, şaşırdığını söyleyerek teklifi kabul etti. Ancak istekleri bitmedi.
Gelinin bitmeyen istek listesi duyanları hayrete düşürdü. Daha söz arifesindeyken talep edlen istekler şu şekilde oldu;

0 OTOMOBİL

Öncesinde mütevazi davranan gelin adayı, söz kesilmesine günler kala taleplerini sıraladı. Annesi ve kız kardeşi ile birlikte damat adayı F.D'yi bir kafede görüşmeye çağırdı. Düğün için isteklerini tek tek sıralayan gelin adayı; "Söz kesiminde kahve fincanı içerisinde sıfır bayan otomobili anahtarı isterim" dedi.

thumbs_b_c_10a4de3f0a66eaaaac046265635bbbbc

BİR YÜZÜK DAHA

Gelin adayı ayrıca nişandan önce bir yüzük de söz için istediğini dile getirdi. İstediği yüzüğün fiyatı ise 200 bin liraydı.

thumbs_b_c_f378dc61a4e29046d2be8a2f14ccf971

3+1 EV

Gelin adayı N.S.Ç'nin düğünden önce de birtakım taleplerde bulunduğunu ifade eden F.D; “Benden düğünden önce kendisine 3+1 ev almamı istediler. Tüm bu istekler nereden baksanız 15 milyon lira ediyor. Evin içerisini döşenmesine kadar her şeyi düşünmüşler. En pahalı eşyalarla evi döşemem istendi.”

thumbs_b_c_3560c0b15ff3bb7d3fbd06e46e547fa5

30 ADANA BURMASI VE SON ÇIKAN MODEL TELEFON

Sözlerine devam eden F.D. ekledi: "Ayrıca 30 adet adana burması bilezik şartını da koştular.Birde dünyaca ünlü bir telefon markasının son çıkan modelini gelin adayına almam istendi " dedi.

thumbs_b_c_f458a5d89f17ba7febdc5dcff3788f2b

KIZ EVİ DEĞİL İSTİHBARAT DAİRESİ

Gelin adayının babasının yaşadığı ilçeye gelerek hakkında araştırma yaptığını belirten F.D; "Gelin adayının babası Kayseri'deki Hacılar Belediyesi'ne geliyor. Belediyenin emlak müdürlüğünden üzerime kayıtlı ev arsa ve tarlaların listesini çıkartıyor. Ayrıca mahallemize gelip kapı kapı gezerek benim hakkımda bilgi topluyor. Bunlar sanki kız evi değil istihbarat dairesi. Baba bu işlemi yaptıktan sonra bizim evlenmemize onay veriyor. Kendisi ve verilerimi paylaşan belediye sorumluları hakkında Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulundum. Gelin adayı N.S.Ç ise benden istediği ev ve otomobili nikahtan önce onun üzerine yapmamı şart koşuyor. N.S.Ç, kendisini şaşırtmamı isterken asıl o bu istekleriyle o beni şaşırttı. Dolandırılmaktan sonra anda kurtuldum. Ben de kendilerine; 'Bu saydıklarınızı siz bana alın ben size iç güveyi geleyim' diyerek taleplerini reddettim" diye konuştu.

 

 

 

 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —