Tarih: 21.03.2024 20:06

Grönholm Metodu İş Dünyasına Yeni Bakış Açıları Sundu

Facebook Twitter Linked-in

Katılımcılar, "Grönholm Metodu" adlı oyunu izleyerek iş dünyasının karmaşık yapılarını eğlenceli bir şekilde deneyimleme fırsatını yakaladılar. Oyun sonunda 2024 Genç Liderler ve Girişimciler (JCI)  Derneği Adana Yerel Organizasyonu Başkanı Necati Ulaştırıcı 'Katılımcılarımız etkinlikten oldukça memnun ayrıldılar. Oyunun sunduğu yeni bakış açıları ve stratejik düşünme fırsatları, iş dünyasında değerli birer araç olacaklarına inanıyoruz.' dedi.

Etkinliğe katılanlar arasında,2024 Genç Liderler ve Girişimciler(JCI) Derneği Adana Yerel Organizasyonu Başkanı Necati Ulaştırıcı, 2024 JCI Türkiye Marka Geliştirme ve Stratejik Ortaklıklardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve 2023 JCI Adana Başkanı Kadriye Akyol'un yanı sıra, 2020-2021 JCI Adana Başkanı  olan Sinem Özgen de bulunuyordu. Katılımcılar ve takipçiler, bu önemli etkinliğe gösterdikleri ilgi ve destekleri için teşekkür edildi.

İş dünyasının dönüşen ve gelişen yapısını anlamak, stratejik bakış açıları kazanmak ve işbirliği olanaklarını artırmak amacıyla düzenlenen etkinlik, katılımcılar tarafından memnuniyetle karşılandı. "Grönholm Metodu"nun sunmuş olduğu yeni perspektiflerin, iş dünyasına değerli katkılar sağlaması bekleniyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —