Tarih: 24.10.2024 07:52

Kahreden detay: Doğum günü için gönderilen çiçeği almak isterken...

Facebook Twitter Linked-in

Ankara Kahramankazan'da bulunan TUSAŞ'a terör saldırısı gerçekleştirildi. 2 teröristin saldırısında 5 kişi şehit oldu, 22 kişi yaralandı.

ŞEHİTLERİN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Saldırıda, TUSAŞ'ta kalite kontrol görevlisi olarak görev yapan Cengiz Coşkun, Makina Mühendisi Zahide Güçlü, TUSAŞ çalışanı Hasan Hüseyin Canbaz, Güvenlikçi Atakan Şahin Erdoğan ile taksi şoförü Murat Arslan şehit oldu. Saldırıda yaralanan 22 kişi ise çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.

KAHREDEN DETAY! DOĞUM GÜNÜNDE HAYATINI KAYBETMİŞ

Şehit mühendis Zahide Güçlü'nün (37) bugün doğum günü olduğu ve eşinin kendisine çiçek gönderdiği öğrenildi. Güçlü'nün çiçeği almak için nizamiyeye giderken terör saldırısının ortasında kaldığı belirtildi. Olayda yaralanan Güçlü, hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

CESEDİ ARACIN BAGAJINA SAKLAMIŞLAR

Bu arada teröristlerin Kahramankazan ilçe merkezinde Arslan Taksi Durağı'na bağlı bir araca bindikten sonra Murat Arslan'ı öldürüp, cesedini aracın bagajına sakladığı belirtildi.

ÇOŞKUN BİR ÇOCUK BABASIYDI

Şehit kalite kontrol görevlisi Cengiz Coşkun'un Sivas'ın Divriği ilçesine bağlı Hıdırlık köyü nüfusuna kayıtlı olduğu belirlendi. Aile bireylerinin uzun zamandır Ankara'da ikamet ettiği öğrenildi

TUSAS-SALDIRISINDA-SIVASLI-KALITE-KONTRO_386331_107093

Diş Hekimi Aysan Süngü Coşkun ile evli olan Cengiz Coşkun'un Alaz isminde bir çocuğu bulunduğu bildirildi. Coşkun'un cenazesinin Ankara'da defnedileceği öğrenildi.

TUSASA-TEROR-SALDIRISI-5-SEHIT-22-YAR_386328_107084


Şehit Zahide Güçlü

386329

Şehit taksici Murat Arslan

TUSASA-TEROR-SALDIRISI-5-SEHIT-22-YAR_386327_107084

Şehit güvenlik görevlisi Atakan Şahin Erdoğan

Şehit güvenlik görevlisi Atakan Şahin Erdoğan'ın, Sincan ilçesine bağlı Yenikent Semti'ndeki evinin bulunduğu binaya Türk bayrakları asıldı.

TUSAS-SALDIRISINDA-GUVENLIK-GOREVLISI-AT_386340_107097




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —