Tarih: 09.09.2024 14:25

Kısacık Kozan’ı ziyaret etti

Facebook Twitter Linked-in

Kısacık ilçe teşkilat mensuplarıyla gerçekleştirdiği resmi ziyaretler sonrasında emekliler ve esnafla bir araya gelerek vatandaşların sorunlarını dinledi. TBMM çalışmalarına ara verilmesinin ardından seçim bölgesi Adana’da saha çalışmalarını sürdüren DEVA Partisi Adana Milletvekili Sadullah Kısacık, ilçe ziyaretleri kapsamında Kozan’a geldi. Faaliyetlerine Kozan ilçe teşkilatı ziyaretiyle başlayan Kısacık, Kozan ilçe başkanlığına seçilen Hasan Karatop’u ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek ve görevlerinde başarı dileklerini iletti. 

Teşkilat ziyaretinin ardından resmi ziyaretlere çıkan Kısacık, ilçe başkanı Hasan Karatop ve ilçe teşkilat mensuplarıyla ilk resmi ziyareti için Kozan Kaymakamlığı’na geldi. Kaymakam Bahattin Alp Arslanköylü ile gerçekleşen görüşmede Kısacık, Arslanköylü’den Kozan’da yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Kaymakamlık ziyaretinin ardından Kozan Belediyesi ziyaretiyle programına devam eden Kısacık, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Kozan Belediye Başkanı seçilen Mustafa Atlı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

Belediye ziyareti sonrasında Kısacık’ın durağı Kozan Ticaret Odası Başkanlığı oldu. Kısacık ve ilçe yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, oda başkanı Mustafa Kandemir tarafından karşılandı. Ziyaret sırasında gerçekleşen görüşmede Kısacık, Kandemir’den, Kozan ekonomisi için önem arz eden narenciye ticareti, maden kaynakları ve odanın genel faaliyetleri hakkında bölgede yaşanan gelişmeler ve sorunlar hakkında bilgiler aldı. 

Ticaret Odası ziyaretiyle resmi temaslarını tamamlayan Kısacık, ilçe başkanı Hasan Karatop ve teşkilat mensuplarıyla Adana Caddesi üzerindeki esnaflar ve emeklilerle bir araya geldi. Esnaf ve emeklilerle sohbetinde pahalılık ve enflasyona dayalı çok sayıda şikayetle karşılaşan Kısacık, “Halinden memnun, durumum iyi diyen tek bir esnafımızla yada emeklimizle karşılaşmadık. Zamlardan ve hayat pahalılığından emeklimiz, işlerinin durgunluğundan da esnafımız bıkmış. 2023 seçimleri ve 31 Mart Yerel Seçimleri için de Kozan ilçemizdeydik. Üzülerek gördük ki o dönem Adana Caddesi üzerinde faaliyet gösteren pek çok işletme kepenk indirmiş, esnafımız dükkanını kapatmış. Sohbetlerimizde ve ziyaretlerimizde emeklimizin de esnafımızın da ekonomiden şikayet etmediği tek bir dönem var o da Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın ekonomi yönetiminin başında bulunduğu dönem. Görünen köy kılavuz istemez. Kozan’da, Adana’da, Türkiye’de esnafımızın ve emeklimizin nefes alması ve refaha çıkması için Sayın Babacan’ın yönetiminde bir DEVA’ya ihtiyaç var”, dedi.   

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —