Tarih: 11.09.2024 08:43

Narin'in köyündeki lüks araçlar! 3 Porsche'nin sırrı çözüldü! Güran ailesi mercek altında

Facebook Twitter Linked-in

Narin Güran cinayeti sonrası tüm gözler Diyarbakır'daki Tavşantepe Mahallesi'ne çevrildi. Herkesin birbirini tanıdığı köyde kayıp Narin'le ilgili kimsenin ağzını bıçak açmaması gündem yaratırken, cinayetin yaşandığı köydeki lüks araçlar da gündem oldu.

Gazeteci Ferit Demir yaptığı açıklamalarda Narin cinayetinin işlendiği köyde lüks araçlar gördüklerini söylemişti. Halk TV'de yayınlanan Kayda Geçsin programında Barış Pehlivan, lüks araçların detaylarına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

AĞABEYİN INSTAGRAM HESABINDAKİ LÜKS ARAÇLAR

  AĞABEYİN INSTAGRAM HESABINDAKİ LÜKS ARAÇLAR

"Narin'in fotoğrafı var. Ağabey Güran'a ait bir ınstagram hesabı bu. Silinen bir hikaye var. Ailenin annemin babamın üzerine gitmeyin diyor. Leyla daha önce kaybolan çocukla Narin'in beraber olduğu bir video paylaşılmış. Bu şu an Baran Güran'ın instagram hesabı.

Burada bir etiketleme var. mir_motorss diye bir etiketleme var profilinde. Bu hesaba baktığımızda ticaret sicil gazetesinde Diyarbakır'da sahibi Narin'in soy ismi ile aynı kişiye ait. Cemal Burak Güran adlı kişiye ait Diyarbakır'da mobilya imalat san tic a.ş diye bir yer. Peki bu işletmenin ana işi nedir? Mir Motors'un resmi Instagram sayfasında görüyoruz ki burası lüks araç galerisi."

DİYARBAKIR'DAKİ LÜKS GALERİ GÜRAN SOYADLI BİRİNE AİT

DİYARBAKIR'DAKİ LÜKS GALERİ GÜRAN SOYADLI BİRİNE AİT

“Şunu anlayabiliyoruz, Diyarbakır'daki bu lüks oto galeri Güran ailesine ait. En azından Güran soy isimli birine ait. Ölen kızımızın abisi burada çalışıyor. 'Mir Motors'un farklı markada bir sürü araca sahip bir galeri olduğunu görüyoruz. Keza aynı şirketin takip ettiği üç hesap var.”

AĞABEY ÇAKARLI ARAÇLA GÖRSELLER PAYLAŞMIŞ

 AĞABEY ÇAKARLI ARAÇLA GÖRSELLER PAYLAŞMIŞ

"Onlar da Güran soy isimli. Onlarda da bazısının merkezi İstanbul olan ayrı galeri işletmeleri olduğunu görüyoruz. Lüks araçlarda çekilen videolar var. Çakarlı araçlar görüyoruz. Diyarbakır'da ağabeyinin Instagram hesabından çakarlı lüks araçla gezdiğini görüyoruz. Ferit Demir bize bir ipucu verdi. Bir okuyucumuz bize ihbarda bulundu. Aynı ailenin birden fazla galerisi var. İstanbul'da da var.

İSTANBUL BOĞAZI'NA YANSITILAN 'NARİN' YAZISI

İSTANBUL BOĞAZI'NA YANSITILAN 'NARİN' YAZISI

Bir ihbar fotoğrafı var. Ağabeyin hesabını gördük ya, ağabeyin İstanbul'da çekildiği iddia edilen bir fotoğraf var. Aynı hesapta İstanbul Boğazı'na "Narin Güran Neredesin Abim" yazan bir yazı yansıtılıyor. Böyle bir paylaşım da var. Bu tabi bilgisayarda da yapılabilir bu notu da düşelim.

Ben şunu demeye getiriyorum, ben ağabeyin hesabından shoplu veya gerçek böyle bir görsel paylaşıldığını söylüyorum. Aynı hesaptan çakarlı lüks araç videosu olduğunu söylüyorum.

İSTANBUL'DA DA OTOGALERİLER VAR

 İSTANBUL'DA DA OTOGALERİLER VAR

Ayrıca o lüks araç galerinin birden fazla olduğu İstanbul'da ve Diyarbakır'da birden fazla lüks araç galerisi olduğunu söylüyorum. 28 Ocakta cinayetin işlendiği köyde 34 plakalı çakarlı araç görseli görüyoruz. Orada çok fazla video var."




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —