15703,40%-1,93
44,07% 0,03
50,76% -0,64
7213,67% -1,20
11952,85% 0,00
Oyunculuğun bırakmasının ardından 'Umuda Koşanlar Derneği' isimli bir yardım derneği kuran Gamze Özçelik, tüm dünyada yoksul ve yardıma muhtaç insanlara el uzatmaya başladı.

Hem kariyeriyle hem de özel hayatıyla dikkatleri üzerine çeken Özçelik, Boşnak asıllı Avustralyalı aktör Reshad Strik ile evlenmişti. Strik, TRT Belgesel’de ‘Ailenin Yeni Üyesi’ isimli programla tanınıyor.

Mutlu beraberlikleriyle dikkat çeken çiftten Reshad Strik, konuk olduğu bir programda evliliğiyle ilgili yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti.

"RUHUNA AŞIK OLDUM"
Strik, "Eşime çok destek vermem lazım. Gamze gerçekten çok mücahit bir kadın. Yardım etmek ve sadaka vermek için her türlü zorluğu göze alıyor. Onun yardımseverliği ve ruhuna aşık oldum. Bir de güzel kadın. Helal olsun diyorum ve her zaman şaşırıyorum" dedi.

Evliliklerini gözlerden uzak ve yardım projeleriyle iç içe sürdüren ikilinin tanışma hikayesini Reshad Strik ilk kez anlattı.

Strik, Gana'da ziyaret ettiği bir köyün, iki yıl sonra Gamze Özçelik ve Umuda Koşanlar ekibi tarafından da ziyaret edildiğini belirtti. Özçelik'in kendisine ulaşma sürecine değinen Strik, derneğe davet edildiğini ve tanışmalarının bu vesileyle gerçekleştiğini şu sözlerle ifade etti:

“Gana'da bir köye gittim. İki yıl sonra Gamze, Umuda Koşanlar ekibiyle aynı köye gitti. Köydekiler, benim oraya gittiğimden bahsetmiş. Daha sonra Gamze bana mesaj attı ve Umuda Koşanlar Derneği'ne davet etti. Dernek ziyaretine gittim ve tanıştık. Onunla birlikte yardım faaliyetlerinde bulunmaya başladık. Sonra Gamze'ye aşık oldum ve evlendik.”

"GAMZE GERÇEKTEN ÇOK MÜCAHİT BİR KADIN"
Çift, tanışmalarının ardından sosyal sorumluluk projelerini birlikte yürütmeye devam ediyor. Strik, “Eşime çok destek vermem lazım. Gamze gerçekten çok mücahit bir kadın. Yardım etmek ve sadaka vermek için her türlü zorluğu göze alıyor. Onun yardımseverliği ve ruhuna aşık oldum. Bir de güzel kadın. Helal olsun diyorum ve her zaman şaşırıyorum” sözleriyle eşini övdü.