‘Sadece seçim zamanı değil geçim zamanı da halkımızın yanındayız’

‘Sadece seçim zamanı değil geçim zamanı da halkımızın yanındayız’

Göreve atanmalarının ardından büyük bir hızla çalışmalarına başlayan Yeniden Refah Partisi Adana İl Teşkilatı geçtiğimiz hafta sonu yine yoğun bir çalışma programına imza attı.

YENİDEN REFAH PARTİSİ ADANA'DA ESNAF VE VATANDAŞLA BULUŞTU

Yeniden Refah Partisi Adana İl Teşkilatı Gaziantep’te düzenlenen bölge toplantısına katıldı, tüm ilçelerde Anadolu Buluşmaları kapsamında vatandaş ve esnaf ziyaretleri yapıldı ve Eylül ayı il divan toplantısı gerçekleştirildi.

Yeniden Refah Partisi, "Anadolu Buluşmaları" adı altında Türkiye genelinde gerçekleştirdiği etkinliklerle halkla buluşmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu, Adana İl ve İlçe Teşkilatları, Kent merkezi ve tüm ilçelerde halka buluşarak partinin vizyonunu ve projelerini anlattı. Ziyaretler sırasında esnaf ve vatandaşlarla birebir temas kuran Partililer Adanalılara, "Sadece seçim zamanında değil geçim zamanında da yanınızdayız" mesajı verdiler.

Adana İl Başkanı Özkut Özdemir: “Halkımızın Yanındayız”

Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanı Özkut Özdemir, hafta boyunca düzenlenen programlarda Adana İl Teşkilatlarının gerçekleştirdiği faaliyetlere yönelik bilgilendirmelerde bulundu. Özdemir, özellikle Adana’nın tüm ilçelerinde düzenlenen esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde, partinin sadece seçim döneminde değil, geçim döneminde de halkın sorunlarını dinlemek için sahada olduğunu belirtti. 

"Vatandaşlarımızın yaşadığı ekonomik zorlukların farkındayız ve bu süreçte yanlarında olduğumuzu göstermek için sahadayız" diyen Özdemir, partilerinin halkın taleplerine kulak verdiğini ve çözüm önerilerini halkla paylaştıklarını ifade etti.

Yapılan ziyaretlerle, partinin vizyonu ve gelecekte hayata geçirmek istediği projeler anlatılırken, Yeniden Refah Partisi’nin Türkiye genelinde hedeflediği politikalar hakkında bilgiler de verildi. Özellikle ekonomi, tarım, sanayi ve eğitim alanında halkın beklentilerine cevap verecek projeler geliştirdiklerini belirten Başkan Özdemir, dağıtılan broşürlerde bu projeleri vatandaşlarla paylaştıklarını, müthiş bir teveccüh ile karşılaştıklarını ve bu çalışmalarla partilerine 500 yeni üye kazandırdıklarını kaydetti.

İl Divan Toplantısı Coşkuyla Gerçekleşti

Pazar günü Seyhan Kültür Merkezi’nde düzenlenen İl Divan Toplantısı, Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Engelli Vatandaşlar Başkanı Davut Konakcı’nın da katılımıyla büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Toplantıda, kadın ve gençlik kollarının çalışmaları hakkında raporlar alınırken, ilçe teşkilatlarının üye hedefleri ve çalışmaları da masaya yatırıldı. Adana özelinde yürütülecek projeler ve Yeniden Refah Partisi’nin bölgedeki hedefleri de İl Başkanı Özkut Özdemir tarafından detaylı bir şekilde partililerle paylaşıldı.

Özdemir, İl Divanı’nda yaptığı konuşmasında Adana’da partinin önümüzdeki dönemde gerçekleştireceği projeler hakkında bilgiler verdi. “Adana, tarım, sanayi ve turizm potansiyeli yüksek bir ilimizdir. Bizler bu potansiyeli harekete geçirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeniden Refah Partisi olarak, Adana’ya yönelik özel projeler geliştirdik. Tarımsal üretimi artıracak ve yerel ekonomiyi canlandıracak adımlar atacağız. Hedefimiz partimizi iktidara Genel Başkanımız Fatih Erbakan’ı da Cumhurbaşkanlığına taşımaktır. Projelerimizi vatandaşımıza doğru bir şekilde aktarmak ve hedeflerimize ulaşmak için gece gündüz hep birlikte çalışmak zorundayız” şeklinde konuştu.

Toplantıda ayrıca, Yeniden Refah Partisi’ne yeni katılan üyelere rozetleri takıldı. Salonda büyük bir coşkuya sahne olan bu anlar Adana teşkilatının güçlenmesi adına önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Bölge Toplantıları Devam Ediyor

Yeniden Refah Partisi Adana İl Teşkilatı geçtiğimiz hafta sonu, Gaziantep’te düzenlenen ve 7 ilin teşkilatlarının davet edildiği bölge toplantısına da katıldı. Partinin bölgedeki etkinliğini artırmayı amaçlanan toplantılarda, iller arası iş birliği ve partinin bölgesel stratejileri üzerinde duruldu.

Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanı Özkut Özdemir yoğun bir şekilde gerçekleştirilen faaliyetler sırasında büyük emek ve özveri harcayan il ve ilçe yönetimleri ile tüm teşkilata teşekkür etti.



Tedavisi son derece zor!

Dünya Şokta! "Gizli yeraltı şehirleri inşa ettik"

Avrupa'da görülmemiş kaos...

Türkiye'de 24 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi...

Büyükelçi Küçükcan, Endonezya Yatırım Bakanı ile görüştü

Kızamıkta, 27 yıl sonra en yüksek vaka sayısı!

Yapay kalple 100 gün hayatta kaldı

La Nina'nın ömrü belli oldu...

Zirai don felaketi Meclis gündemine taşındı

Kanserden kaçış var mı? 2040 için korkutan uyarı

Barut, "Sağlıkta sorunlar büyüyor, iktidar susuyor"

Özgür Özel’e saldırıya Seyhan meclisinden ortak tepki

"Çocuklarımız emek sömürüsüne kurban edilmesin"

Hızlı tren Pozantı'dan geçmeyecek!

Atilla Karataş; “Toprak Susarsa Geleceğimiz Susar"

Başkan Tanburoğlu: “CHP korkmaz, sinmez, geri çekilmez!”

Kısacık, Gençlerimizi Uyuşturucu İlletine Teslim Edemeyiz!

HAYKONFED AK Parti İl Başkanı Dağlı'yı ziyaret etti

"Bu sadece alçaklık değil, aynı zamanda siyasetin büyüttüğü nefrettir"

Özgür Özel'e AKM çıkışı çirkin saldırı...

Eski bakan Sarı DAİMFED Ailesine Katıldı

2026'yı işaret etti, 'Tek başına yeterli değil'

Gıda satışında yeni dönem! 60 gün süre verildi...

Önümüzdeki günlerde fiyatlarda yeni değişiklikler bekleniyor!

Bir bu eksikti! Evleneceklere kötü haber! Artık düğünlerde göbek atmak paralı olacak...

Dünya asansör endüstrisini buluşturan fuarda, Adana da yer alıyor!

En düşük emekli maaşı için rakam verdi! Asgari ücret zammında net konuştu...

Sigortada yeni dönem başlıyor...

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat...

İşte 4 aylık enflasyon farkına göre yeni maaş tablosu…

Adana 01, rakibine penaltılarda teslim oldu

Göztepe, Adana Demirspor'u 2-1 Geçti

Amedspor farklı kazandı ama umudu azaldı: 4-0

Adana 01 FK Play-Off'da moralli oynayacak: 4-2

Tetikçiler 600 saatlik görüntüler izlenerek yakalandı...

Adanaspor'un Yeni Teknik Direktörü Belli Oldu

İrem Kürklü Adana’nın gururu oldu

AOSB Futbol Turnuvası Heyecan Veriyor

Seyhan’da hamleler “23 Nisan” için yapıldı

Adana Demirspor rakiplerini mutlu eden takım oldu: 1–3

Adana’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlandı

“Emeğin görünmez olmadığı bir gelecek hayaliyle mücadele ediyoruz”

Karalar; “Emek, barış ve demokrasi için dayanışmayı sürdüreceğiz”

Vali Köşger, “Onurlu mücadelenin sembolü müstesna bir gündür”

Baki'den uyarı; "Bu deprem, büyük bir depremin önünü kesmiş oldu"

"Eli kulağında" diyerek uyardı: "7'nin üzerinde deprem olacak"

"İstanbul'daki büyük deprem ne zaman olacak?"

Jeoloji Mühendisleri Uyardı; “Deprem Gerçeğini Unutmayalım”

Deprem sonrası kafalar karıştı, bilim insanları ikiye bölündü!

Milli Egemenlik Bayramı’nda ATA’mızın huzurundaydık!...

Artık 112 Acil Çağrı Merkezi'ni meşgul edenlere ceza geliyor.

Yeşilçam'ın güzeller güzeli Emine'si Meral Zeren son haliyle şaşırttı! Görenler tanıyamıyor

Adana 01, rakibine penaltılarda teslim oldu

HSK'dan eşini aldatan savcıya ceza

Cesur kostümleri ve seksi dansları çok eleştirildi!

Mahkeme kararını verdi! Alacağı tazminat...

Ayrılığı hazmedemediği için eski eşini pusu kurup, öldürmüş! "Size anne acısı yaşatacağım"

İşte Türkiye'de en çok personel aranan meslekler listesi...

AVM'lerle ilgili flaş karar! Bundan sonra kullanılmayacak

600 yıllık Kapalı Çarşı’nın restorasyonu tamamlandı...

Sadullah Kısacık; “Merkez Bankası Başarılı Olamaz”

Yüreğir’e yeni bir park daha

Hiç kimse gitmedi! Koltuklar boş kaldı

Elektriği, suyu kesildi ama evden çıkmıyor... Kaya Çilingiroğlu için karar verildi

Eski bakan Sarı DAİMFED Ailesine Katıldı

İşte memur ve sözleşmeli personel aranan yerler!

2026'yı işaret etti, 'Tek başına yeterli değil'

Şebeke yurt dışına 100 milyon TL ve Bitcoin gönderince çökertildi: 15 tutuklama

Barut, "Sağlıkta sorunlar büyüyor, iktidar susuyor"

Gıda satışında yeni dönem! 60 gün süre verildi...

Bilgiç, “ATB, kurumsallıkta zirve yaptı”

Gündoğdu’da TEDx rüzgarı

Adana’da Ruh Sağlığı Alanında Önemli Bir Adım: ÇURSAD Kuruldu

Vahşi cinayette kan donduran 500 bin TL detayı

Yer Adana! Yine kadın cinayeti...

Demirçalı Kadın Meclis Üyelerinin Anneler Günü’nü Kutladı

Başkan Kozay: Acımız hala çok taze

Adana’da DEAŞ’ın uyuyan hücresine baskın! 6 gözaltı

Vali Köşger’den amatem ve ruh sağlığı hastanesine ziyaret

Devlet kurumları Sokak canlılarının rehabilitesi için bir araya geldi

Yükleniyor