Tarih: 21.05.2024 12:42

Spor paydaşları sahaya indi

Facebook Twitter Linked-in

Adana Büyükşehir Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile Türkiye Spor Yazarları Derneği ve Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nce ortak düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerinde bürokrat ve spor paydaşları  ile medya mensupları futbol maçı yaptı.

 Yeni Adana Stadyumu’nda gerçekleşen karşılaşmanın başlama vuruşunu Vali Yavuz Selim Köşger  yaptı. Her iki takımın da kıyasıya mücadele ettiği karşılaşma 4-4 sona erdi. Vali Köşger, böylesine anlamlı bir organizasyonu gerçekleştiren bürokrat ve spor paydaşlarına teşekkür etti. 

Bu tür organizasyonları sürekli gerçekleştireceklerini belirten TSYD Adana Şube Başkanı Engin Kanber, “Böylesine önemli bir günde spor paydaşları ile futbol oynamak çok önemli bir duygu. Atatürk’ü sadece anmak yetmez. O’nu anlamak ve İlkeleri doğrultusunda hareket etmek gerekir. Bizler de Atatürk ilkelerinden asla taviz vermeyeceğiz. Atatürk’ü anma  Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bu organizeye katılan başta valimiz sayın Yavuz Selim Köşger ile tüm spor paydaşlarına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —