Tarih: 19.09.2024 09:42

STK’lardan Halil Nacar’a destek

Facebook Twitter Linked-in

Adana’da sağlık alanında yaptığı çalışmalar ile herkesin sevgisini kazanan İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar, ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirip, STK’lar ile iyi ilişkiler içerisinde olduklarını ve hizmetler anlamında sürekli görüş alış verişinde bulunduklarını söyledi.

STK’LARIMIZ İLE DİYALOG HALİNDEYİZ

Adana’nın sağlık yatırımları ve sağlık personeli anlamında birinci olduğuna dikkat çeken İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar, “Şehrimize olan yatırımlardan dolayı Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ve emeği geçen tüm yetkililerimize teşekkür ediyoruz. Vefakar sağlık emekçisi arkadaşlarımızın özverili çalışmaları ile tüm vatandaşlarımızın sağlığına çok önem gösteriyoruz. Bizleri ziyaret edip desteklerini dile getiren tüm Sivil Toplum Kuruluşu (STK) temsilcilerimize teşekkür ederiz. Hizmetlerimizin daha da iyi olması konusunda STK’larımız ile işbirliğimiz devam ediyor ve edecek” dedi.

HERAN ULAŞTIĞIMIZ BİR MÜDÜRE SAHİBİZ

Çeşitli STK temsilcileri ise ortak görüşlerinde “Öncelikle telefonla veya ziyaret ederek her saatte ulaşabildiğimiz ve derdimizi anlayabildiğimiz bir Sağlık Müdürüne sahip olduğumuz için Adana olarak kendimizi çok şanslı görüyoruz. Sağolsun Halil Nacar, müdürümüz sağlık konusunda vatandaşlarımızdan gelen tüm taleplerin hiçbirini geri çevirmiyor. Adana’nın sağlık yatırımlarından gerekli desteği alması konusunda da bulunduğu gayreti çok iyi biliyoruz. Bizler İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Halil Nacar’dqn razıyız ve destekleri için çok teşekkür ederiz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —