Adana Demirspor iyi başladı kötü bitirdi: 1-2

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında Antalyaspor, sahasında Adana Demirspor'u 2-1 mağlup etti.

Adana Demirspor'a şok ceza! UEFA açıkladı

UEFA, Adana Demirspor'a vadesi geçmiş borçları nedeniyle Avrupa kupalarından 1 yıl men cezası verdi. Bu ceza, Adana Demirspor'un gelecek üç sezon içinde Avrupa bileti alması durumunda uygulanacak.

20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için başvuru tarihleri belli oldu

Milli Eğitim Bakanlığı, ataması yapılacak 20 bin sözleşmeli öğretmen için başvuru duyurusunu yayımladı. Buna göre başvurular, 20-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında elektronik ortamda yapılacak.

Trafik kazası sonrası ortalık savaş alanına döndü: 4'ü ağır 9 yaralı

Adana’da iki ayrı ilçede meydana gelen kazalarda toplam 9 kişi yaralandı. Sarıçam'da otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu 4 kişi ağır yaralandı. Kozan’da ise 5 kişi ölümden döndü.

Evet-Hayır yarışmasının sunucusu Erkan Yolaç hayatını kaybetti...

"Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan, televizyon dünyasının ünlü isimlerinden Erkan Yolaç uzun süredir tedavi gördüğü hastanede 89 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Kozan'da silahlı saldırı; 2 yaralı

ADANA'nın Kozan ilçesinde yaşanan silahlı saldırıda 2 kişi yaralandı.

Adana’da kuryeler, üniversiteli motokurye Ata Emre’nin öldürülmesini protesto etti

ADANA’da motosikletli kuryeler, kuryelik yapan üniversite öğrencisi Ata Emre Akman’ın (20) bıçaklanarak öldürülmesini protesto etti.

Kanlı’dan çağrı, “Adana kötü kokmasın!”

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Adana’da son yıllarda ciddi rahatsızlığa yol açan kanalizasyon kokusunun önlenmesini istedi, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı göreve davet etti.

Başkan Tanburoğlu: “Gençler! Cumhuriyet size emanettir”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Doç. Dr. Anıl Tanburoğlu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.

Türkiye Cumhuriyeti gençlerin omuzlarında ilelebet yaşayacak

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar 19 Mayıs’ın Gençlik ve Spor Bayramı sebebiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Karalar mesajında şuları kaydetti.

Kardeşinin doğum gününde annesini öldüren sanığa 19 yıl hapis cezası

ADANA'da kardeşinin doğum gününe alkollü geldiği için kendisini darbeden dayısını korkutmak isterken tabancayla ateş açıp annesi Mine Akgül’ü (42) öldüren B.A. (17)'nın davası karar bağlandı.

Zeki Kıvanç, “ADASO olarak Tübitak 1831’de çözüm ortağı olduk”

Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç, Adana Sanayi Odası Eğitim ve Danışmanlık A.Ş.’nin, TÜBİTAK 1831 Yeşil İnovasyon Teknoloji Mentörlük Çağrısında çözüm ortağı olduğunu söyledi.