-
BIST 100
16193,60%0,17
-
DOLAR
44,07% 0,04
-
EURO
51,03% -0,31
-
GRAM ALTIN
7340,35% -0,20
-
Ç. ALTIN
11826,60% -0,32
19 Mayıs, Gençlerimizin Sadece Geçmişe Değil Geleceğe de Bakışıdır
DEVA Partisi Adana Milletvekili Sadullah Kısacık, Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 105. yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayınlayarak, tüm gençlerin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutladı.
Mustafa Kemal Atatürk, İstiklalimizin Müjdecisi ve Umudu Olmuştur.
Mustafa Kemal Atatürk’ün cumhuriyetimize giden yolda milletimizin azim ve iradesine rehber olduğunu belirten Kısacık; “19 Mayıs 1919, tarih boyunca esarete boyun eğmeyen aziz milletimizin içindeki istiklal meşalesinin yakıldığı gündür. Mustafa Kemal Atatürk, 105 yıl önce bugün Samsun’a çıkarak, ezelî istikbalimizin ve ebedî istiklalimizin yeni müjdecisi ve umudu olmuştur. Milletimizin kahramanlığı, azmi ve iradesiyle cumhuriyetimize kavuşmamıza vesile olan bu kutlu günün yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, istiklal yolunda canını feda eden tüm şehitlerimizi, ebediyete intikal etmiş olan tüm gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum”, sözleriyle 19 Mayıs’ın tarihi önemini ifade etti.
Cumhuriyetimizin Geleceği Gençlerimizin Elindedir
Ülkemizin gelişmesi ve kalkınması yolunda gençlere büyük sorumluluk düştüğünün altını çizen Kısacık, bu sorumluluğun tarihi bir misyon olduğunu vurgulayarak, “Mustafa Kemal Atatürk, büyük bedellerle kurulan cumhuriyetimizin geleceği konusunda gençlere büyük sorumluluk düştüğünü, cumhuriyetimizin geleceğinin gençlerin elinde olduğunu ifade etmiştir. Bu sebeple de gençlerin toplumsal gelişmeye ve ülke kalkınmasına öncü nefer olmaları yolunda sorumluluk almaları için; bilim, kültür, sanat, spor ve meslek alanlarında eğitim teşvik edilmiştir. Tarihimizden aldıkları misyon ve sorumlulukla gençlerimiz; öğrenme heyecanı, üretme enerjisi ve gelecek nesillerin refahını yükseltme bilinciyle kuruluşundan bugüne, cumhuriyetimizin önemli temel dinamiklerindendir.”, dedi.
Özgür ve Zengin Türkiye’yi Gençlerle Birlikte İnşa Edeceğiz
DEVA Partisi kadrolarının gençliğe güvenilir bir gelecek sunmak için çalıştığının altını çizen Kısacık, gençlerin bayramını kutlayarak mesajını tamamladı: “Gençlerimizi önemsiyoruz, anlıyoruz ve sorunlarını, sorunlarımız olarak görüyoruz. Zira geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin sorunlarını çözmeden, onlara ülkemize katkı sağlayacakları alanlarda imkan ve fırsat vermeden ülkemizin daha ileriye gitmesi mümkün değildir. DEVA Partisi olarak gençlerimizi, ülkemizin geleceği için bugünden hazırlamamız gerektiğine inanıyoruz. Ekonomik kaygılardan uzak, kaliteli standartlarda eğitimle yetişen, yüksek öz güvene sahip, kendini değerli hisseden, geleceğine güvenle bakan nesiller için gençlerimizi umutsuzluğa sevk eden bütün olumsuzlukları ortadan kaldırmak önceliğimizdir. Fırsat eşitliği dahilinde yeterli imkan ve olanak sağlandığında ülkemiz için gereken sorumluluğu üzerlerine almaları konusunda gençlerimize duyduğum güven tamdır. Gençlerimizle birlikte inşa edeceğimiz özgür ve zengin bir Türkiye inancıyla tüm gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum.”
Adana 01 kaçtı Sincan Belediyesi kovaladı: 3-2
Adana'da Sıfır Atık Bilinci Güçlendirilecek
DAİMFED'den ÇGC’ye Destek Sözü...
Şehit aileleriyle anlamlı buluşma!
Adana'da uyuşturucu operasyonunda 10 kişi yakalandı
Kısacık; Devlet Malını Satarak Ancak Günü Kurtarırsınız
Seyhan Belediyespor U-14 Takımı Türkiye Şampiyonası İçin Konya’ya Uğurlandı
Başkan Karataş: Ekonomi Yönetimi Yine Sınıfta Kaldı
Uzm. Dr. Polatöz, “Sanat iyileştiriyor, iyiliği çoğaltıyor”
Akaryakıta çifte indirim geliyor! Tarih belli oldu...
Emeklilikte 'çift maaş' formülünü açıkladı: Bu detaya dikkat!
Kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan 3 hükümlü yakalandı
Adana’nın kadınları musikide zirve yaptı
Van Spor 1-0 Adana Demirspor
56 milyon euroluk Pozantı-Akçatekir su projesi ASKİ sorumluluğunda!
Pozantı Belediyesi araç filosunu güçlendirdi...
Karaisalı’da Anahtar Parti’den Kardeşlik Sofrası
Yükleniyor



