-
BIST 100
16260,10%0,87
-
DOLAR
44,33% 0,09
-
EURO
51,42% -0,07
-
GRAM ALTIN
6243,51% -0,52
-
Ç. ALTIN
10757,95% 0,00
250 bin dolarlık infaz! Yunanistan'da öldürüp Türkiye'ye döndü...
Mehmet Nezir İşlek'in, Yunanistan'daki infazının, Nedim S. tarafından 250 bin dolar karşılığında tutulan üç tetikçi tarafından gerçekleştiği ortaya çıktı. İşlek'in yakın koruması da Nedim S.'nin köstebeği çıktı.
Türkiye'nin kırmızı bültenle aradığı Mehmet Nezir İşlek'in Yunanistan'da öldürülmesine ilişkin yeni ayrıntılara ulaşıldı. İşlek'in infaz emrinin kapkaç çetesi lideri Nedim S. tarafından verildiği bildirildi. Bu cinayet için üç tetikçiye 250 bin dolar ödeme yapıldığı kaydedildi.

Türkiye'nin uyuşturucu suçlamasıyla kırmızı bültenle aradığı Mehmet Nezir İşlek'in, Yunanistan'daki infazının 250 bin dolar karşılığında tutulan üç tetikçi tarafından gerçekleştiği bildirildi.

İşlek, 2022 yılında Yunan polisi tarafından yakalanmıştı. Tutuklanıp Korydallos Cazevi'ne konulan İşlek, bir süre sonra tahliye edildi. İşlek ile Türkiye'de bir kapkaç çetesinin lideri olan Nedim S. arasında uyuşturucu nedeniyle anlaşmazlık çıktı.
NEDİM S.'NİN TALİMATIYLA ÜÇ KİŞİLİK İNFAZ EKİBİ YUNANİSTAN'A GİTTİ
Sabah'ın haberine göre, Nedim S.'nin talimatıyla üç kişilik infaz ekibi Yunanistan'a gitti. Türkiye'de birçok suçtan aranan Nihat Çakar, Barış Solak ve Amed Berat Hacı, Yunan polisi tarafından yakalanıp, sığnmacı kampına yerleştirildi.

İŞLEK'İN YAKIN KORUMASI KÖSTEBEK ÇIKTI
İddiaya göre İşlek'in yakın koruması da Nedim S.'nin köstebeğiydi. Köstebek, İşlek'in 5 Kasım günü dışarı çıkıp bir kafeye gideceğini haber verdi.
Haberi alan üç tetikçi, kamptan kaçtı. İşlek, bu tetikçiler tarafından otomobiline bindiği sırada açılan dokuz kurşunla öldürüldü.
CİNAYET İÇİN 250 BİN DOLAR ALDILAR
Cinayet karşılığında 250 bin dolar alan tetikçiler, kayıplara karıştı. Üç ismin, Türkiye'ye geri döndüğü öne sürüldü.
Başkan Aslan, “Esnafı teşhir etmek denetim değil, itibar suikastıdır”
Portakal çiçeği karnavalı için hazırlıklar son aşamada!
Adana’da Mezarlıklar Sular Altında Kaldı...
KATODER Suriye’ye yatırımcı götürecek...
İstanbul Lider Koleji ve Finlandiya ile eğitim işbirliği anlaşması...
Nacar’dan ‘Orman Haftası’ Mesajı
"Eğitim odaklı çalışmalar takdirle takip ediliyor"
“Görüntüler Yanlış Yorumlanıyor: Bu Davranış ‘Yeme’ Değil”
Dr. Mehmet Tatar, “Küresel Su Krizi Derinleşiyor”
Sigara tartışmasında kardeşlerden 1’ini öldürüp, 2’sini yaralayan 5 kişi tutuklandı
Bayramda Cumhur İttifakı’ndan güçlü birlik mesajı!
Ankara Keçiörengücü 7-0 Adana Demirspor
Atlara eziyet edenler haftada 1 gün barınak temizleyecek...
Yükleniyor




