-
BIST 100
16018,80%-0,43
-
DOLAR
44,18% -0,08
-
EURO
50,77% 0,49
-
GRAM ALTIN
7132,50% -0,04
-
Ç. ALTIN
11527,20% -0,36
Adana-Karaisalı hattına iki yeni otobüs tahsis edildi
Karaisalı’da otobüs durağına yazı yazarak Zeydan Karalar’dan yeni otobüs isteyen ilçe halkının arzusu yerine getirildi.
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde Adana’nın Karaisalı ilçesindeki bir otobüs durağına yazılmış “Bize yeni otobüs verin Sayın Zeydan Karalar” yazısını görünce, mesajın iletildiği durağa giderek; “Otobüs aldıkça buraya otobüs vereceğiz” sözünü vermişti.

Seçimden önce verdiği sözü tutan Başkan Zeydan Karalar Karaisalı otobüs hattına 2 yeni otobüs ekleyerek, ilçe sakinlerinin daha rahat yolculuk yapmasını sağladı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Zeydan Karalar; “Verdiğimiz her sözü tutuyoruz. Karaisalı hattına 2 yeni otobüs ekleyerek vatandaşlarımızın ulaşımlarını daha rahat ve konforlu hale getirdik” dedi.

Yeni otobüsleri kullanarak yolculuk yapan Karaisalılar, geçmişte çok kalabalık otobüslerde yolculuk yapmak zorunda kaldıklarını ifade ederek, hatta verilen iki yeni otobüs için Başkan Zeydan Karalar’a teşekkür ettiler.
Kaçak yapı gerekçesiyle yıkım kararı verilen göl kenarındaki mahallede protesto
Anahtar Parti Seyhan’da Birlik Sofrası Kurdu
Adaletin terazisi kanunla değil toplum vicdanıyla dengelenir
Çukurova’da camiler bayrama hazırlanıyor
Mehmet Sağlam'dan geleneksel iftar...
Adanaspor, TFF 3. Lig’e düştü!
Adana 01'in haklı sevinci: 3-1
Sonsuza kadar taşıyacağımız bu onur bizim
Tek çare sendikalaşmak!
Çukurova’da iş arayanlar işverenlerle buluştu
İftar programında birlik beraberlik mesajı
Yetkili servisler kontrolden çıktı: Arızayı söylemenin bile bedeli var!
Halil Nacar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın iftarına katıldı
Hekimlerden 14 Mart’ta Beyaz Yürüyüş...
Adana’da bayramda yağmur ve serin hava etkili olacak
Barut'tan eşitlik ve adalet çağrısı; "İnfazda eşitlik haktır"
ATB ve AOSB’den Adana’nın Üretim Gücü İçin Güç Birliği
Yükleniyor



