-
BIST 100
16252,82%1,87
-
DOLAR
44,17% 0,04
-
EURO
50,99% 0,32
-
GRAM ALTIN
7107,48% -0,02
-
Ç. ALTIN
11584,42% 0,43
'Kendi Bıçağının Üzerine Düştü, Ben Bıçaklamadım'
Adana’da uyuşturucu sattığını öne sürdüğü komşusunu öldüren şahsın ifadesinde, “Kendi bıçağının üzerine düştü, ben bıçaklamadım” diye savunma yaptığı öğrenildi. Şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Olay, 27 Eylül günü saat 10.00 sıralarında Seyhan ilçesine bağlı Mirzaçelebi Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Orhan Boyan (37) mahallede uyuşturucu satışı yaptığı için komşusu Fatih Y. (40) ile tartıştı. Fatih Y., Orhan Boyan’ı uyuşturucu satmaması konusunda defalarca uyardı. Uyarıları dikkate almayınca sinirlenen Fatih Y., Orhan Boyan’la kavgaya tutuştu.

Kavga sırasında Fatih Y., Orhan Boyan’ı göğsünden ve karnından bıçakladı. Boyan kanlar içerisinde yere yığılırken Fatih Y. hiçbir şey olmamış gibi evine gitti. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan Orhan Boyan’ı hastaneye kaldırdı. Hastanede yapılan müdahalelere rağmen Orhan Boyan kurtarılamadı. Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polisler, söz konusu şüpheli Fatih Y.’yi evinde yakaladı. Yakalanan şüpheli polis merkezindeki işlemlerinin ardından Cinayet Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi.
Öte yandan, öldürülen Orhan Boyan’ın “Uyuşturucu ticareti”, “Mala zarar verme” ve “Kasten yaralama” suçlarından çok sayıda kaydı olduğu öğrenildi.
İLGİNÇ SAVUNMA
Emniyette sorguya alınan Fatih Y.’nin, “Daha önce Orhan ile kavga ettik, arkadaşlarımız ayırdı. Olay günü, bıçak çekerek üzerime geldi. Arbede sırasında kendi bıçağının üzerine düşerek, yaralandı. Ben bıçaklamadım” dediği öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Fatih Y. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Vali Yavuz, "Tarihin Akışına Karşı Durulan Muazzam Bir İrade"
Sibel Can 11 yaş küçük sevgilisiyle evleniyor...
Ebru Gündeş kızı için özel uçak kiraladı...
Seyhan Belediyesi’nde Uzlaşı Sağlandı: Ödemeler Başladı
Dünya tenisinin yeni durağı Adana
Vali Yavuz ve Nacar sağlık çalışanları ile iftar yaptı
Eşini 3 yıl sonra toprağa verdi...
TÜGİK Genel Başkanı’ndan Çukurova GİAD’a Ziyaret
Pozantı'da 3 bin kişilik gönül sofrası kuruldu
Ayhan Barut, "Kriz büyüyor, harekete geçilmiyor"
Kadın Ağı ile Sürdürülebilir Gelecek Projesi Başladı...
Anahtar Parti’den Sert Mesaj: Razı Değiliz!
Genç Hasta Kalp Kapak Kaçağından Ameliyatsız Yöntemle Kurtuldu
KATODER Adana ‘Küçük Kalplere’ dokunacak
Uzmanından “Geçmeyen Öksürük” Uyarısı! Altından O Hastalık Çıkabilir
ÇÜ'de öğrencilerin iş dünyasından beklentileri masaya yatırıldı...
Yüreğir Belediyesi’nden ibadethanelerde bayram temizliği
AOSB Yeni Yatırımlarla Büyüyor!
Adana’da Alzheimer farkındalığı için anlamlı tiyatro
Mobilya atölyesinde silahlı kavga: 2 yaralı
Yükleniyor



