-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
“Ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesine ancak gençlerimiz taşıyacaktır”
Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.
BAŞKAN BİLAL ULUDAĞ'DAN 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI
Başkan Uludağ mesajında şunları kaydetti:
Bugün millet olarak, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkarak, ülkemize ve bağımsızlığımıza göz diken, Türk Milletini yok etmek isteyen işgalcilere ve onların işbirlikçilerine karşı Kurtuluş Savaşımızı fiilen başlattığı, milli mücadelemizin ve ulusumuzun bağımsızlığı için milat olan 19 Mayıs 1919'un 105'inci yıl dönümünü kutlamanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.
19 Mayıs'ta Samsun'da, bu aziz milletin bağımsızlığını, yine milletin azim ve kararının kurtaracağına inanmış vatanseverlerin 'Ya İstiklal, Ya Ölüm' parolasıyla başlattığı, Türk Milleti'nin Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde tek yürek olarak küllerinden yeniden doğduğu milli mücadele ateşi, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşu ile taçlandırılmıştır.
Tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olan 19 Mayıs'ın, Gençlik ve Spor Bayramı olarak da kutlanması, gençlere verilen değeri ve duyulan güveni göstermesi bakımından son derece anlamlıdır.
Bizler yakın bir gelecekte ülke yönetiminde söz sahibi olacak, Türkiye Cumhuriyetini daha güçlü olarak geleceğe taşıyacak ve yükseltecek olan gençlerimize her zaman güvendik ve güvenmeye devam edeceğiz. Bu yüzdendir ki, ülkemizi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği çağdaş medeniyetler seviyesine ancak gençlerimizin taşıyacağına inancımız tamdır.
Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Kurtuluş Savaşımızın tüm kahramanlarını rahmet, saygı ve şükranla yâd ediyor, geleceğimizin teminatı gençlerimizin ve milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyorum.
Adana 01'in haklı sevinci: 3-1
Sonsuza kadar taşıyacağımız bu onur bizim
Tek çare sendikalaşmak!
Çukurova’da iş arayanlar işverenlerle buluştu
İftar programında birlik beraberlik mesajı
Yetkili servisler kontrolden çıktı: Arızayı söylemenin bile bedeli var!
Halil Nacar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın iftarına katıldı
Hekimlerden 14 Mart’ta Beyaz Yürüyüş...
Adana’da bayramda yağmur ve serin hava etkili olacak
Barut'tan eşitlik ve adalet çağrısı; "İnfazda eşitlik haktır"
ATB ve AOSB’den Adana’nın Üretim Gücü İçin Güç Birliği
Lastiği patlayan ambulans devrildi; 3 sağlık personeli yaralandı
“Lider öğrencilerimiz sürdürülebilir geleceğe yön veriyor”
Şerif Kaya’dan tarihe tanıklık eden roman: “Mor Tepelerdeki Çocukluğum”
Sancaklı’dan Mahalle Başkanlarına İftar Yemeği: Birlik ve Beraberlik Mesajı
Adana Demirspor 1 attı 4 yedi...
Yurtçu kabri başında anıldı
Kavurma yapılan şampiyon atın sahibine yüklü ceza!
Büyükşehir’den Kozan’da iftar buluşması...
Sağlık-Sen 14 Mart'da Sağlık Çalışanlarını Unutmadı...
CHP, Doğu Akdeniz Yerel Medya Buluşması’nı Adana’da Gerçekleştirdi
Yükleniyor



