-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,29% 0,03
-
EURO
51,14% -0,14
-
GRAM ALTIN
6721,98% 1,51
-
Ç. ALTIN
11186,94% 0,00
Vali Köşger, “Çanakkale kahramanların destanıdır”
Adana Valisi Yavuz Selim Köşger’in 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 110. yıl dönümü sebebiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Vali Köşger mesajında şunları dile getirdi.
“Çanakkale, milletimizin azim ve kararlılıkla yazdığı, bağımsızlık uğruna canını feda etmekten çekinmeyen kahramanların destanıdır. 110 yıl önce, vatan topraklarını savunmak için canlarını siper eden kahramanlarımız, tarihin gördüğü en büyük fedakârlık örneklerinden birini sergileyerek “Çanakkale Geçilmez” sözünü tarihe kazımışlardır.
Bu büyük zafer; yalnızca bir askeri başarı değil, milletimizin bağımsızlığa olan sarsılmaz inancının, vatan sevgisinin ve birlik ruhunun en büyük kanıtıdır. Çanakkale’de verilen destansı mücadele, Kurtuluş Savaşı’nın meşalesini yakmış, Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerini atmıştır. Şehitlerimizin kanlarıyla sulanan bu kutsal topraklar, bizlere ebedi bir emanet olarak bırakılmıştır.
Çanakkale’de destan yazan kahramanlarımızdan bugüne kadar, vatanımızın birliği, milletimizin huzuru ve bağımsızlığımız için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle anıyoruz. Şu bilinmelidir ki: Vatanı uğruna canını hiçe sayan tüm kahramanlarımız, milletimizin gönlünde ebediyen yaşayacaktır. Onların fedakârlıkları sayesinde bugün özgür ve bağımsız bir ülkede yaşıyor, geleceğe güvenle bakıyoruz.
Bugün bizlere düşen en büyük görev, bu mukaddes emanete sahip çıkarak şehitlerimizin uğruna can verdiği değerlere her koşulda bağlı kalmaktır. Çanakkale’de sergilenen birlik ve beraberlik ruhunu yaşatarak ülkemizi daha güçlü yarınlara taşımak hepimizin sorumluluğudur.
Bu duygu ve düşüncelerle, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 110. yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatan uğruna canlarını feda eden tüm aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, kahraman gazilerimize saygılarımı sunuyorum."
Adana 01 FK’da Sürpriz İstifa!
Ramazan Bayramı'nda 10 bin personel görev yapacak
Hasibe Akkan, çalışanlarıyla bayramlaştı...
Çukurova Üniversitesi Ailesi Bayramlaşma Töreninde Bir Araya Geldi
Çukurova bölgesinde ata sporu güreş S.O.S veriyor!
Ali Hoşfikirer anıldı...
Genç DAİMFED’den Geleneksel Buluşma!
Geçer; “Nice bayramlara birlikte ulaşmayı temenni ediyorum”
"Bayram'da sevgi, barış ve kardeşlik duyguları yoğunlukla yaşanıyor"
Kıvanç, “Bayramlar sevgi, kardeşlik ve paylaşma kültürünü pekiştiriyor”
"Bu anlamlı günler, toplumsal bağlarımızı kuvvetlendiren önemli bir kültürel mirastır"
“Çanakkale” ruhuyla şiirler okuyup türküler söylediler
Dağlı, "Bayramlar toplumun ortak değerlerini pekiştiriyor"
Adana Maviye Büründü...
“Umudu ve dayanışmayı büyüteceğiz, hep beraber başaracağız”
Kozay, “Birlikte üretmeye, birlikte başarmaya devam”
Tunç: Ramazan Bayramı dünya ya barış ve huzur getirsin
Orta direk otomobile veda etti! Korsan taksi ve paylaşımlı yolculukta büyük artış!
“Ramazan Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz”
Başkan Umut Şimşir’den Çukurova’da Güçlü Buluşma
Ceza gelirleri 1 trilyon lirayı aştı...
19 Mayıs Derneği ile 350 aileye umut olan destek
Sürücüler dikkat: Artık denetim noktaları sorgulanabilecek
Adana’da Bayramda Toplu Taşıma Ücretsiz...
Tanburoğlu: “Cumhuriyeti Ayakta Tutma Savaşı Veriyoruz”
Yükleniyor




