-
BIST 100
16073,63%-0,32
-
DOLAR
44,36% 0,06
-
EURO
51,42% 0,32
-
GRAM ALTIN
6356,54% -1,04
-
Ç. ALTIN
10945,35% 0,00
Yakınları Güneş'in cansız bedenine sarılarak gözyaşı döktü...
Adana'da serinlemek için girdiği nehirde kaybolan ve bu sabahın ilk saatlerinde cansız bedeni bulanan 18 yaşındaki Yasin Güneş'in yakınları sinir krizi geçirdi.
Adana’da dün serinlemek için girdiği Seyhan Nehri’nde kaybolan Yasin Güneş’in (18) cansız bedeni bulundu. Güneş’in yakınları, feryat edip fenalaştı.

SUDA ÇIRPINDIKTAN SONRA KAYBOLDU
Olay, dün saat 14.00 sıralarında Çukurova ilçesi Örcün Mahallesi'nde meydana geldi. Arkadaşlarıyla birlikte kamp alanına giden Yasin Güneş, serinlemek için Seyhan Nehri'ne girdi. Bir süre sonra suda çırpınmaya başlayan Güneş, gözden kayboldu. Arkadaşlarının ihbarıyla kısa sürede bölgeye sağlık ve Sualtı Grup Amirliği ekipleri sevk edildi. Botla nehre açılan dalgıç polisler, arama çalışması başlattı. Durumu öğrenip, bölgeye gelen Güneş'in yakınları, uzun süre gözyaşı döktü. Polisler, Güneş'in yakınlarını teselli etti.

YAKINLARI FENALAŞTI
Havanın kararmasıyla durdurulan arama çalışması, sabahın ilk ışıklarıyla yeniden başladı. Botla tekrar suya açılan dalgıç polisler, Güneş’in cansız bedenine ulaştı. Yakınları, kıyıya çıkarılan Güneş’in cesedini görünce feryat edip, fenalaştı. Yakınlarından biri Güneş'in cesedine sarılarak, gözyaşı döktü. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Güneş’in cesedi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Seyhan’ın iradesi için tek yürek
Ayhan Barut'tan sağlık emekçileri için çözüm çağrısı
'Yenisi daha ucuz' Kiracı için tablo değişti: 'Tersini söylemeye başlayacağız'
Maskeli saldırganlar zorla girdikleri evde kurşun yağdırdı: Anne ve oğlu yaralandı
Adanaspor evinde hezimete uğradı: 1-8
Adana'da kaybolan 13 yaşındaki İklim her yerde aranıyor
Adana’da su krizinin eşiğinde Türkiye ve Dünya paneli...
Defterdar Balıkcı’dan ÇGC'ye ‘Hayırlı olsun’ ziyareti
"Sinek ve haşeratla mücadele gecikmeden başlatılmalıdır"
Sarıçam'da yağışların ardından yol çöktü
Milletvekili Barut uyardı; "Önlem alınmazsa kriz büyür"
TCMB yayımladı: Enflasyon, konut fiyatları, dolar beklentisi belli oldu
Mimar Kemal ilkokulu öğrencilerinden 'Yeşil Vatan'a can suyu!
Seyhan Rotary özel çocuklar sergisinde
80 TL'yi aşmıştı! Benzin ve motorine indirim geldi...
Adana'da iki grup arasında bıçaklı kavga: 2 yaralı
Zorlu maç Adana'nın: 2-1
Kanser tedavisini bile yarıda kesiyor: Bu meyvelerden uzak durun!
Yükleniyor


