-
BIST 100
16081,35%0,79
-
DOLAR
44,19% 0,07
-
EURO
50,85% -0,03
-
GRAM ALTIN
7128,22% 0,27
-
Ç. ALTIN
11534,35% 0,00
Yüreğir Belediyesi’nden ibadethanelerde bayram temizliği
Yüreğir Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesinde vatandaşların ibadetlerini daha temiz ve sağlıklı ortamlarda gerçekleştirebilmeleri amacıyla ilçe genelindeki ibadethanelerde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.
Belediye ekipleri, camiler başta olmak üzere tüm ibadet alanlarında detaylı temizlik ve bakım çalışmaları yaparak bayrama hazırlık sürecine katkı sundu. Halılar özenle temizlenirken, abdesthaneler, şadırvanlar ve ortak kullanım alanları hijyen standartlarına uygun hale getirildi.

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, Ramazan Bayramı öncesinde yapılan çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, “Vatandaşlarımızın ibadetlerini temiz ve huzurlu ortamlarda gerçekleştirmesi bizim önceliklerimiz arasında yer alıyor. Bayram öncesinde ilçemizdeki tüm ibadethanelerde ekiplerinizin temizlik çalışmaları titizlikle devam ediyor. Tüm hemşehrilerimizin Ramazan Bayramı’nı kutluyor, sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum” ifadelerini kullandı.

Haberi Yorumla
Genç Hasta Kalp Kapak Kaçağından Ameliyatsız Yöntemle Kurtuldu
KATODER Adana ‘Küçük Kalplere’ dokunacak
ÇÜ'de öğrencilerin iş dünyasından beklentileri masaya yatırıldı...
Yüreğir Belediyesi’nden ibadethanelerde bayram temizliği
AOSB Yeni Yatırımlarla Büyüyor!
Mobilya atölyesinde silahlı kavga: 2 yaralı
Kaçak yapı gerekçesiyle yıkım kararı verilen göl kenarındaki mahallede protesto
Anahtar Parti Seyhan’da Birlik Sofrası Kurdu
Adaletin terazisi kanunla değil toplum vicdanıyla dengelenir
Çukurova’da camiler bayrama hazırlanıyor
Mehmet Sağlam'dan geleneksel iftar...
Adana 01'in haklı sevinci: 3-1
Sonsuza kadar taşıyacağımız bu onur bizim
Tek çare sendikalaşmak!
Çukurova’da iş arayanlar işverenlerle buluştu
İftar programında birlik beraberlik mesajı
Yetkili servisler kontrolden çıktı: Arızayı söylemenin bile bedeli var!
Halil Nacar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın iftarına katıldı
Yükleniyor



