-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
Adana Demirspor 'Vize'ye Takıldı: İtalya Kampına Gidemedi...
Adana Demirspor'un İtalya Kampı, yaşanan vize sorunu nedeniyle iptal edildi. 2. Etap kamp çalışması yine Bolu da yapılacak.
Adana Demirspor Kulübü, takımın ikinci etap kamp çalışmaları ve hazırlık maçları için gitmeyi planladığı İtalya Roccaraso bölgesine vize problemleri nedeniyle gidemeyeceğini duyurdu. Kulüp tarafından yapılan açıklamada, tüm gerekli evrakların hazırlanmasına ve kamp organizatörlerinden Napoli ile Bari takımlarından gelen davet yazılarına rağmen İtalya Konsolosluğu'nun vize işlemlerine zamanında başlamadığı ifade edildi.

Bu durum, Adana Demirspor'un kamp planlarını değiştirmesine neden oldu.
Açıklamada, Dışişleri Bakanlığı'nın ve A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın çabalarına rağmen, takımın Bolu'da kamp yapan futbolcu, personel ve teknik heyetinin üç farklı şehirde vize randevusuna gönderilmesinin istendiği bildirildi.
Bu gelişmeler üzerine Teknik Direktör Michael Valkanis'in kararı doğrultusunda, A Takım kamp programının sürekliliği ve kalitesi açısından ikinci kampın Bolu'da devam edeceği açıklandı. Adana Demirspor, Bolu'da kamp çalışmalarını sürdürecek.

Adana Demirspor Kulübü'nden yapılan açıklama şöyle:
"Kamuoyuyla daha önce paylaştığımız üzere, Takımımız 2. Etap Kamp çalışmaları ve hazırlık maçları için (2 sezon önce olduğu gibi) İtalya'nın Roccaraso bölgesine gidecekti. Fakat gelinen gün itibariyle ortaya çıkan vize aksaklıkları dolayısıyla İtalya Kampı’nın gerçekleşemeyeceğini paylaşma zorunluluğu doğmuştur.
İtalya Konsolosluğu; tüm gerekli evraklarımızı hazırlamamıza, kamp organizatörlerinden ve Napoli ile Bari takımlarından gelen davet yazılarına rağmen vize müzakerelerini geç başlatmıştır.
Bunun ardından Dışişleri Bakanlığımız, daha önce kulübümüzde görev alan ve şu anda A Milli Futbol Takımımızın Teknik Direktörü olan Vincenzo Montella, Napoli Futbol Kulübü Başkanı ve diğer yetkililerin telefonları ve maillerinin ardından şu an Bolu'da kamp yapan takımımızın futbolcu, personel ve teknik heyeti 3 farklı şehre vize randevusuna gönderilmek istenmiştir.
Bunun ardından Teknik Direktörümüz Michael Valkanis'in kararı doğrultusunda; A Takım Kamp programımızın sürekliliği ve kalitesi açısından ikinci kampın yine Bolu'da devam edeceğini kamuoyuna saygı ile duyururuz."


Adana Demirspor 1 attı 4 yedi...
Yurtçu kabri başında anıldı
Karaisalı’da iki ayrı kazada traktör altında kalan 2 çiftçi öldü
Kavurma yapılan şampiyon atın sahibine yüklü ceza!
Büyükşehir’den Kozan’da iftar buluşması...
Sağlık-Sen 14 Mart'da Sağlık Çalışanlarını Unutmadı...
CHP, Doğu Akdeniz Yerel Medya Buluşması’nı Adana’da Gerçekleştirdi
Halil Nacar: Tıp Bayramı kutlu olsun
Tayvan’dan Adana’ya Özel Davet
Adana’da mobilya atölyesinde yangın çıktı...
Çukurova’da miniklerden İstiklal Marşı’na anlamlı anma
Kızılay’ın geleneksel Taşköprü iftarında binlerce kişi aynı sofrada buluştu
Türk Kızılay, Adana’da aşevini hizmete açtı...
Çukurova ödülü Nesin Vakfına törenle verildi
Alkol satışına sıkı denetim geliyor!
TSYD Ödülleri sahiplerini buldu...
Kavurma olan atın sahibi ilk kez konuştu: "Büyük ızdırap duydum"
Çukurova Üniversitesi'nde İftar Coşkusu! Öğrencilerle aynı sofrayı paylaştılar...
62. Kütüphane Haftası ile Adana’ya edebiyat baharı gelecek
Adana’da uyuşturucu operasyonu: 2 kişi tutuklandı
Yükleniyor



