-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
Adanalı Boksörler madalya için Konya’ya gidiyor
Adanalı Milli Boksör Ercumend Erdoğan, 17 – 23 Şubat tarihleri arasında Konya’da yapılacak Büyük Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’nda takım halinde iddialı olduklarını söyledi.
Boksta 7 defa Türkiye Şampiyonu olan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Antrenörü ve Adanalı Milli Boksör Ercumend Erdoğan, 17 – 23 Şubat tarihleri arasında Konya’da yapılacak Büyük Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’nda takım halinde iddialı olduklarını söyledi.
Tigers Adana Boks Spor Kulübü’ndan 3, GSK’den 1, İmamoğlu Belediye Spor. Kulübü’nden 2 ve ferdi olarak da 1 sporcunun yanıı sıra. Çalıştırıcı olarak da Ercümend Erdoğan ve Ahmet Demirci şampiyonada Adana’yı. Temsil edecek.

Şampiyonaya katılacak antrenör ve sporcuların belirlendiğini anlatan Erdoğan, “Benimle birlikte Ahmet Demirci arkadaşımız antrenör olarak geliyor. Yarışmada 57 kiloda Abdulkadir Ertan ve Ferdi Gök, 60 kiloda Cenk Koşcağız, 67 kiloda Korkmaz Köşşek ve Eyüp Baykal, 71 kiloda Hamza Çetin ve 80 kiloda da Oğuzhan Hükümdar mücadele edecek” dedi.
Boksörlerin madalya için Konya’ya gideceklerini belirten Ercumend Erdoğan, kafiledeki sporcuların başarılı bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ve karşılaşmaya çok iyi hazırlandıklarını sözlerine ekledi.
Sonsuza kadar taşıyacağımız bu onur bizim
Tek çare sendikalaşmak!
Çukurova’da iş arayanlar işverenlerle buluştu
İftar programında birlik beraberlik mesajı
Yetkili servisler kontrolden çıktı: Arızayı söylemenin bile bedeli var!
Halil Nacar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın iftarına katıldı
Hekimlerden 14 Mart’ta Beyaz Yürüyüş...
Adana’da bayramda yağmur ve serin hava etkili olacak
Barut'tan eşitlik ve adalet çağrısı; "İnfazda eşitlik haktır"
ATB ve AOSB’den Adana’nın Üretim Gücü İçin Güç Birliği
Lastiği patlayan ambulans devrildi; 3 sağlık personeli yaralandı
“Lider öğrencilerimiz sürdürülebilir geleceğe yön veriyor”
Şerif Kaya’dan tarihe tanıklık eden roman: “Mor Tepelerdeki Çocukluğum”
Sancaklı’dan Mahalle Başkanlarına İftar Yemeği: Birlik ve Beraberlik Mesajı
Adana Demirspor 1 attı 4 yedi...
Yurtçu kabri başında anıldı
Karaisalı’da iki ayrı kazada traktör altında kalan 2 çiftçi öldü
Kavurma yapılan şampiyon atın sahibine yüklü ceza!
Büyükşehir’den Kozan’da iftar buluşması...
Sağlık-Sen 14 Mart'da Sağlık Çalışanlarını Unutmadı...
CHP, Doğu Akdeniz Yerel Medya Buluşması’nı Adana’da Gerçekleştirdi
Halil Nacar: Tıp Bayramı kutlu olsun
Yükleniyor



