-
BIST 100
15945,77%-1,11
-
DOLAR
44,36% 0,05
-
EURO
51,34% 0,06
-
GRAM ALTIN
6349,03% -1,15
-
Ç. ALTIN
10592,95% -3,28
Adanaspor'dan imza şov! 4 transfer birden
1. Lig ekiplerinden Adanaspor, kadrosuna kattığı 4 transfer için imza töreni gerçekleştirdi.
TFF 1. Lig'te 15 puanla 19. sırada yer alan Adanaspor, kaleci Nurullah Aslan, forvet Sokol Çikalleshi, kanat oyuncusu Andrei Ivan ve orta saha oyuncusu Endri Çekiçi ile anlaştı. Turuncu-beyazlı kulüp, 4 yeni transferi için toplu imza töreni düzenlendi.
İmza töreni sırasında konuşan Adanaspor'un 2. Başkanı Levent Pütün, transfer sezonuna hızlı başladıklarını belirterek, “İnşallah Adanaspor'umuzu en iyi seviyelere getirmek için daha çok çalışıp daha güzel sonuçlar alacağız. Hepsi birbirinden kaliteli ve değerli insanlar. Gelen futbolcularımıza hoş geldin diyorum. Transferlerimiz devam edecek. Temiz ve titiz bir çalışma yapıyoruz” dedi.

Bir dönem Beşiktaş ve Fatih Karagümrük formaları giyen Adem Ljajic'in Adanaspor'a transferinin de gündemde olduğuna değinen Pütün, “Süreç devam ediyor fakat bununla alakalı olumlu veya olumsuz bir durum gerçekleştiğinde açıklama yapacağız. Gidecek oyuncular içinde çalışma yapıyoruz. Hocamızın raporu doğrultusunda karar vereceğiz” diye konuştu.
Nurullah Aslan, Sokol Çikalleshi, Andrei Ivan ve Endri Çekiçi de Adanaspor'a geldikleri için mutlu olduklarını söyledi. Konuşmaların ardından toplu imza töreni gerçekleştirildi.
CHP'li Barut, "AKP yine rant, yağma, talan peşinde"
Kısacık: Yatırımcı Dostu Vergi Politikaları Oluşturulmalı
Nacar’dan gençlere: Bu meslek insan sevgisi ister
Siz yeter ki ilk adımı atın! Yuva kuran çiftlere 20 bin lira
Büyükşehir’den kadınlara rahim ağzı kanseri aşısı
Ayağıyla araç sürdü: Ev hapsi ve her türlü motorlu araç kullanmama cezası aldı
Vali Yavuz Karataş’ı Denetledi...
Seyhan’ın iradesi için tek yürek
Cumhurbaşkanının ismini duyunca gözyaşlarını tutamadı
Ayhan Barut'tan sağlık emekçileri için çözüm çağrısı
'Yenisi daha ucuz' Kiracı için tablo değişti: 'Tersini söylemeye başlayacağız'
Maskeli saldırganlar zorla girdikleri evde kurşun yağdırdı: Anne ve oğlu yaralandı
Adanaspor evinde hezimete uğradı: 1-8
Adana'da kaybolan 13 yaşındaki İklim her yerde aranıyor
Adana’da su krizinin eşiğinde Türkiye ve Dünya paneli...
Defterdar Balıkcı’dan ÇGC'ye ‘Hayırlı olsun’ ziyareti
"Sinek ve haşeratla mücadele gecikmeden başlatılmalıdır"
Sarıçam'da yağışların ardından yol çöktü
Yükleniyor



