-
BIST 100
16018,80%-0,43
-
DOLAR
44,18% -0,08
-
EURO
50,77% 0,49
-
GRAM ALTIN
7132,50% -0,04
-
Ç. ALTIN
11527,20% -0,36
AK Parti Adana'da 15 İlçe Başkanı Belli Oldu
AK Parti Adana'da 15 ilçede ilçe kongrelerini tamamamladı ve yeni ilçe başkanlarını belirledi. AK Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı, "AK Kadro olarak biz hazırız; Adana’mız hazır!" dedi.
Başkan Ozan Gülaçtı yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti:
"Adana’mızın 15 ilçesinde büyük bir heyecan ve coşkuyla gerçekleştirdiğimiz ilçe kongrelerimizi tamamlamış olmanın gururunu yaşıyoruz. Bu süreçte teşkilatımızın sergilediği birlik ve beraberlik ruhu, Türkiye Yüzyılı vizyonuna olan inancımızı ve bu kutlu davaya olan bağlılığımızı bir kez daha ortaya koymuştur.
Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, milletimizin kaderiyle bütünleşmiş bu davanın neferleriyiz. Adana teşkilatımız, hemşehrilerimizin yanında olmaya, milletimize hizmet etmeye ve Adana’mızın her köşesinde taş üstüne taş koymaya kararlılıkla devam edecektir.
Bu süreçte bizlerle omuz omuza mücadele eden yol arkadaşlarımıza, Parti Sözcümüz ve Genel Başkan Yardımcımız Sn. Ömer Çelik Bakanımıza, Genel Başkan Yardımcımız ve Teşkilat Başkanımız Sn.Erkan Kandemir’e, Bölge Koordinatörümüz Sn.Orhan Yegin’e, İl Koordinatörümüz Sn. Mehmet Cihat Sezal’a, MKYK üyelerimize ve kıymetli Milletvekillerimize şükranlarımı sunuyorum.
AK Kadro olarak biz hazırız; Adana’mız hazır! Bu kutlu yolculuğun şehrimize, teşkilatımıza ve aziz milletimize hayırlı olmasını diliyorum."

Kaçak yapı gerekçesiyle yıkım kararı verilen göl kenarındaki mahallede protesto
Anahtar Parti Seyhan’da Birlik Sofrası Kurdu
Adaletin terazisi kanunla değil toplum vicdanıyla dengelenir
Çukurova’da camiler bayrama hazırlanıyor
Mehmet Sağlam'dan geleneksel iftar...
Adanaspor, TFF 3. Lig’e düştü!
Adana 01'in haklı sevinci: 3-1
Sonsuza kadar taşıyacağımız bu onur bizim
Tek çare sendikalaşmak!
Çukurova’da iş arayanlar işverenlerle buluştu
İftar programında birlik beraberlik mesajı
Yetkili servisler kontrolden çıktı: Arızayı söylemenin bile bedeli var!
Halil Nacar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın iftarına katıldı
Hekimlerden 14 Mart’ta Beyaz Yürüyüş...
Adana’da bayramda yağmur ve serin hava etkili olacak
Barut'tan eşitlik ve adalet çağrısı; "İnfazda eşitlik haktır"
ATB ve AOSB’den Adana’nın Üretim Gücü İçin Güç Birliği
Yükleniyor



