-
BIST 100
16159,06%-0,58
-
DOLAR
44,32% 0,24
-
EURO
50,81% 0,01
-
GRAM ALTIN
6887,54% 0,57
-
Ç. ALTIN
11465,56% 0,00
Ali Babacan, Adana'da iftar programına katıldı
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin Adana'da düzenlediği iftar programına katılıp, geçen haftalarda yaşanan don olayıyla ilgili Çukurovalı çiftçilere geçmiş olsun dileğinde bulundu.
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin Adana İl Başkanlığı tarafından Yüreğir Kültür Merkezi’nde düzenlenen iftar programına katıldı. Programda konuşan Babacan, Adana’yı insanların barış ve kardeşlik içinde yaşadığı, bereketli topraklarıyla Türkiye'yi doyuran, üretimin merkezinde yer alan, emek ve alın terinin değerinin bilindiği bir coğrafya olarak tanımladı.

Geçen haftalarda yaşanan don olayıyla ilgili de konuşan Babacan, "Geçtiğimiz günlerde Çukurova’da büyük bir afet yaşandı. Başta Adana olmak üzere Hatay, Mersin ve Antalya illerinde etkili olan zirai don, çiftçilerimize ciddi zararlar verdi. Buradan bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Üreticilerimiz, meyve ağaçları büyük zarar gördüğü için büyük kayıplar yaşadı. Hasar tespit çalışmalarının en kısa sürede tamamlanmasını, zarar gören üreticilerin desteklenmesini ve bu kayıpların hızlıca tazmin edilmesini bekliyoruz. Ayrıca üreticilerimize kredi ve finansman kolaylıklarının sağlanması şart” dedi.

Ramazan ayı ile ilgili temennilerini de dile getiren Babacan, şöyle devam etti:
"İftar sofrasında sizlerle bir arada olmak bizim için büyük bir mutluluktur. Ramazan, böyle büyük sofralarla güzel bir ramazandır. Ekmeğimizi bölüşünce bereketi artar. Cenab-ı Allah’tan, ramazan ayı boyunca yaptığımız ibadetlerin ve ettiğimiz duaların kabul olmasını niyaz ediyorum. Allah, tüm milletimize böyle kalabalık ve bereketli sofralar nasip etsin. Ramazan ayı ülkemiz için berekete vesile olsun."

Kozay, “Birlikte üretmeye, birlikte başarmaya devam”
Orta direk otomobile veda etti! Korsan taksi ve paylaşımlı yolculukta büyük artış!
“Ramazan Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz”
Başkan Umut Şimşir’den Çukurova’da Güçlü Buluşma
Ceza gelirleri 1 trilyon lirayı aştı...
19 Mayıs Derneği ile 350 aileye umut olan destek
Sürücüler dikkat: Artık denetim noktaları sorgulanabilecek
Adana’da Bayramda Toplu Taşıma Ücretsiz...
Tanburoğlu: “Cumhuriyeti Ayakta Tutma Savaşı Veriyoruz”
Kısacık: Bayramlar, Millet Olma Bilincimizin Teminatıdır
Nacar: Çanakkale bir kahramanlık destanıdır
Adana'ya Patriot Kuruluyor...
Ameliyata gülerek giren 8 yaşındaki Ferdi hayatını kaybetti...
"Bayramlar dayanışma ve yardımlaşmanın en güzel örneklerini sergiliyor"
“Çanakkale ruhu Türk milletinin en büyük güvencesidir!”
Kozay, “Bayramlar umudu ve kardeşliği büyütür”
Adana Demirspor'a Ceza Üstüne Ceza
Seyhan’da Bayram Öncesi Gıda Denetimleri Sıkılaştırıldı...
"Vatandaşlar bayrama büyük bir geçim sıkıntısı içinde giriyor"
Uludağ, “Çanakkale Zaferi eşsiz bir diriliş destanı”
1.5 Adana Teknoloji Takımları Geleneksel İftar Sofrasında Buluştu
“Bayramı halkın iradesinin yok sayıldığı bir dönemde karşılıyoruz”
Yükleniyor



