-
BIST 100
16287,81%0,58
-
DOLAR
44,17% 0,15
-
EURO
51,00% 0,20
-
GRAM ALTIN
7231,79% 0,37
-
Ç. ALTIN
11762,72% 0,00
AOSB ve ATO’dan Halil Nacar’a ziyaret
Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) ile Adana Ticaret Odası (ATO) başkan ve yönetim kurulu üyeleri İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar’ı ziyaret ettiler.
AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütçü, Başkan Vekili Ömer Kaya, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Tosmur, M.Nedim Büyüknacar, Yusuf Kara ve Adana OSB Müdürü Ersin Akpınar, İl Sağlık Müdürlüğünde Uzm. Dr. Halil Nacar ile biraraya geldiler.
SÜTÇÜ: ADANA İÇİN BİR ŞANS
AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütçü, Halil Nacar’ın İl Sağlık Müdürü olarak başarılı işlere imza attığını ifade ederek, “Mesleğini özveri, gayret ve başarı ile yapan Uzm. Dr. Halil Nacar’ın İl Sağlık Müdürlüğü Adana için bir şanstır. Görevinde bizlere düşen konularda yanında olduğumuzu birkez daha ilettik” dedi.

BAYRAM: HALİL NACAR İŞİNİ GAYRETLE YAPIYOR
Adana Ticaret Odası (ATO) başkanı Yücel Bayram ise Uzm. Dr. Halil Nacar’ın İl Sağlık Müdürü olarak özellikle pandemi ve deprem felaketi dönemlerinde ki başarılarının tüm kamuoyunda takdirle karşılandığını hatırlatıp, “Herkesin derdine koşan, yorulmayan, vazgeçmeyen görev aşığı Halil Nacar kardeşimizin sağlık alanındaki başarılı çalışmaları çok önemli” ifadelerini kullandı.
HALİL NACAR TEŞEKKÜR ETTİ
İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar ise AOSB ve ATO başkan ve yöneticilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ederek, “Sağlık hepimize lazım. Ben bir hekim olarak işimi insanlara en yararlı şekilde yapmaya gayret ediyorum” diye konuştu.
Adana’da İstiklal Marşı’nın Kabulünün 105. yılı anıldı...
ÇGC öncülük edecek...
Beta Enerji’nin Hedefi Halka Arz...
Üretimin Gücü Sporun Enerjisiyle Buluşuyor
Türkiye'nin 45. gururu! Adana şalgamı Avrupa’da tescillendi...
Vali Yavuz Ceyhan’ı ziyaret etti...
Büyükşehir’den kadınlara; film ve söyleşi desteği
Sümer: "Bu bir koruma kanunu değil, kapalı devre yağma planıdır"
Seyhan’da Ramazan sofrası özel misafirleri ağırladı
Nacar: Karnavala hazırız
Kamu Müteahhitlerinden Hakediş Çağrısı
"Mazotta vergiyi kaldırın, gübrede hibe desteği verin"
Teknoloji Tabanlı Girişimler Desteklenecek
Adana’da kültür ve sanata destek veren belediyelere teşekkür
Gastronomik Farkındalık ve Atıksız Mutfak atölyesi
Tarımda ve Bilimde Kadınların Gücü Konuşuldu
Firari hükümlü baba ve iki oğlu yakalandı...
Ormanlık alandaki yayla evi yanarak kullanılmaz hale geldi...
Adana 01 kaçtı Sincan Belediyesi kovaladı: 3-2
Yükleniyor




