-
BIST 100
15904,93%0,20
-
DOLAR
44,46% 0,28
-
EURO
51,28% 0,06
-
GRAM ALTIN
6363,54% 1,88
-
Ç. ALTIN
10614,40% 0,00
Arkadaşların küfürleşmesi kanlı bitti...
Adana’da birbirlerine küfreden iki arkadaşın tartışmasında bir genç silahla vurularak öldürülmüştü. Arkadaşını vuran şüpheli cinayet ekiplerince evde saklanırken yakalandı.
Olay, 23 Ekim günü Seyhan ilçesine bağlı Barbaros Mahallesi’ndeki bir kahvehanede meydana geldi. İddiaya göre, Baran Cengiz (18) ve arkadaşı F.B. (17) kahvehanede oturdukları sırada birbirlerine küfür etti. Gençler arasında küfürleşme bir anda kavgaya dönüştü. Kavga sırasında F.B., arkadaşını tabanca ile başından vurarak kaçarken Baran Cengiz, olay yerinden hayatını kaybetmişti.

Bölgeye gelen Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüpheliyi yakalamak için kentte çalışma başlatmıştı. Güvenlik kameralarını inceleyerek F.B.’nin izini süren ekipler, akrabasına ait bir evde saklanan F.B.’yi yaptıkları operasyonla yakaladı.

Baran Cengiz’in telefonunu çaldığı öne sürülen F.B.’nin arkadaşıyla bu konu yüzünden küfürleştiği tespit edildi. F.B. emniyetteki ifadesinde, "Kahvehanede otururken, daha önceden tartışma yaşadığım Baran yanıma geldi. Küfürleştik. Masadan kalkıp, ’bekle geliyorum’ dedikten bir süre sonra geri döndü. Üzerinde silah olduğunu düşünüp, vurdum" dedi.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Ayhan Barut'tan tarıma ve çiftçiye acil destek çağrısı
Çukurova’da nesiller buluştu!
Önce ağır para cezası ardından ehliyete el konulacak!
Seyhan Rotary’den tekerlekli sandalye
Doğal gaz faturalarında tarife değişiyor!
Necati Derya, üçüncü "çizgilerle adana" sergisini açtı
Kuralar Çekildi, Gözler Sahaya Çevrildi...
Bayraktar: Adana'da 36 bin 566 dönüm tarım alanı su altında kaldı
ATÜ’den 200 kişilik istihdam için son çağrı!
CHP'li Barut, "AKP yine rant, yağma, talan peşinde"
Saimbeyli'de kayıp 13 yaşındaki İklim Nur bulundu
Kısacık: Yatırımcı Dostu Vergi Politikaları Oluşturulmalı
Nacar’dan gençlere: Bu meslek insan sevgisi ister
Siz yeter ki ilk adımı atın! Yuva kuran çiftlere 20 bin lira
Büyükşehir’den kadınlara rahim ağzı kanseri aşısı
Ayağıyla araç sürdü: Ev hapsi ve her türlü motorlu araç kullanmama cezası aldı
Vali Yavuz Karataş’ı Denetledi...
Seyhan’ın iradesi için tek yürek
Yükleniyor


