-
BIST 100
15954,59%-0,83
-
DOLAR
44,18% 0,05
-
EURO
50,79% -0,08
-
GRAM ALTIN
7108,65% 0,00
-
Ç. ALTIN
11534,35% 0,00
Art arda 11 deprem!
Ege Denizi'nden art arda yaşanan depremler o bölgelerde yaşayan vatandaşları tedirgin ediyor. Bugün Bodrum açıklarında yine 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bu depremin ardından en büyüğü 4.4 olan 10 artçı sarsıntı daha yaşa
Son günlerde Ege Denizi'nde art arda yaşanan sarsıntılar bu bölgelerde yaşayan vatandaşları tedirgin etti. Ege'de yaşanan hareketlilik komşu Yunanistan'da da tedirginlik yarattı. Sismik Tehlike Değerlendirme Bilimsel Komitesi bir takım önlemler alınması gerektiğini vurgulayarak uyarı metni yayınladı. Metinde okulların tatil edilmesi ve vatandaşların kapalı alanlardan ve kalabalıklardan uzak durması önerildi.

EGE DENİZİ'NDE ART ARDA DEPREMLER
Bugün de Bodrum açıklarında meydana gelen 4.7'lik deprem yine vatandaşları tedirgin etti. Bu depremin ardından en büyüğü 4.4 olan 10 artçı sarsıntı daha yaşandı.
UZMAN İSİMDEN KRİTİK UYARILAR
Bu durum bölgede yaşayan vatandaşları oldukça tedirgin ederken, Prof. Dr. Naci Görür burada yaşanan vatandaşlar için önemli bir açıklamada bulundu.

“EGE KIYILARIMIZDA SÖZ KONUSU YERE YAKIN VATANDAŞLARIMIZIN DİKKATLİ OLMASINI ÖNERİYORUM”
Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Görür, "Arkadaşlar Yunanistan’ın Ege Denizi'ndeki Santorini Adası'nın kuzey doğusunda dünden beri gittikçe sıklaşan depremlerden bahsetmiştim. Bugün de gittikçe artması üzerine Ege kıyılarımızda söz konusu yere yakın vatandaşlarımızın dikkatli olmasını öneriyorum" dedi.

“ÜSTTEKİ LEVHANIN EGE KISMI DEVAMLI GERİLİYOR”
Görür dün de yaptığı paylaşımda, "Arkadaşlar, bu aralar Santroni Adası NE’sunda çok sayıda depremler (4 boyutunda) oluyor. Helen-Kıbrıs Yayı Dalma-Batma zonunda Afrika Levhasının Anadolu Levhasının altına dalıp tüketilmesiyle üstteki levhanın Ege kısmı devamlı geriliyor. Bu da depremlere neden oluyor" ifadelerini kullanmıştı.
Kaçak yapı gerekçesiyle yıkım kararı verilen göl kenarındaki mahallede protesto
Anahtar Parti Seyhan’da Birlik Sofrası Kurdu
Adaletin terazisi kanunla değil toplum vicdanıyla dengelenir
Çukurova’da camiler bayrama hazırlanıyor
Mehmet Sağlam'dan geleneksel iftar...
Adana 01'in haklı sevinci: 3-1
Sonsuza kadar taşıyacağımız bu onur bizim
Tek çare sendikalaşmak!
Çukurova’da iş arayanlar işverenlerle buluştu
İftar programında birlik beraberlik mesajı
Yetkili servisler kontrolden çıktı: Arızayı söylemenin bile bedeli var!
Halil Nacar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın iftarına katıldı
Hekimlerden 14 Mart’ta Beyaz Yürüyüş...
Adana’da bayramda yağmur ve serin hava etkili olacak
Barut'tan eşitlik ve adalet çağrısı; "İnfazda eşitlik haktır"
ATB ve AOSB’den Adana’nın Üretim Gücü İçin Güç Birliği
Yükleniyor




