-
BIST 100
15827,36%-0,29
-
DOLAR
44,46% 0,28
-
EURO
51,27% 0,04
-
GRAM ALTIN
6337,76% 1,47
-
Ç. ALTIN
10614,40% 0,00
ATM'lerde yeni dönem başladı! Çarpıcı özellik!
7 kamu bankasının ATM'leri "TAM” platformunda birleşti. Haziran ayı itibariyle ATM'lerde yeni dönem başladı. Müşteriler, hangi bankanın müşterisi olduklarına bakılmaksızın, herhangi bir TAM ATM'sinden işlem yapabilecek.
7 kamu bankasının ATM'leri "TAM” platformunda birleşti. Haziran ayı itibariyle ATM'lerde yeni dönem başladı. Müşteriler, hangi bankanın müşterisi olduklarına bakılmaksızın, herhangi bir TAM ATM'sinden işlem yapabilecek.
Ziraat Bankası, VakıfBank, Halkbank, Ziraat Katılım, Vakıf Katılım, Emlak Katılım ve PTT ATM’leri “TAM” adı altında toplandı. TAM platformu, 81 ildeki 5 bin 600 yeni ATM'yi devreye soktu. ATM sayısının 19 bine ulaşması hedefleniyor.

DİĞER BANKACILIK İŞLEMLERİ DE YAPILABİLECEK
TAM ATM’lerinde para çekme, para yatırma, bakiye sorgulamanın yanı sıra diğer bankacılık işlemleri de yapılabilecek.
MASRAFSIZ, KOMİSYONSUZ
TAM projesiyle üyeler masrafsız ve komisyonsuz işlem yapabilecek. TAM platformu, üye bankaların müşterilerine daha hızlı ve avantajlı hizmet sunabilmek adına, bankacılık işlemlerinin tek noktadan ve kolay bir şekilde yapılmasına imkan sunacak.
Çukurova’da istihdam seferberliği sürüyor
Ayhan Barut'tan tarıma ve çiftçiye acil destek çağrısı
Türkiye 5G'ye geçiyor!
Çukurova’da nesiller buluştu!
Önce ağır para cezası ardından ehliyete el konulacak!
Seyhan Rotary’den tekerlekli sandalye
Doğal gaz faturalarında tarife değişiyor!
Necati Derya, üçüncü "çizgilerle adana" sergisini açtı
Kuralar Çekildi, Gözler Sahaya Çevrildi...
Bayraktar: Adana'da 36 bin 566 dönüm tarım alanı su altında kaldı
ATÜ’den 200 kişilik istihdam için son çağrı!
CHP'li Barut, "AKP yine rant, yağma, talan peşinde"
Saimbeyli'de kayıp 13 yaşındaki İklim Nur bulundu
Kısacık: Yatırımcı Dostu Vergi Politikaları Oluşturulmalı
Nacar’dan gençlere: Bu meslek insan sevgisi ister
Siz yeter ki ilk adımı atın! Yuva kuran çiftlere 20 bin lira
Büyükşehir’den kadınlara rahim ağzı kanseri aşısı
Ayağıyla araç sürdü: Ev hapsi ve her türlü motorlu araç kullanmama cezası aldı
Yükleniyor



