-
BIST 100
16287,81%0,58
-
DOLAR
44,13% 0,11
-
EURO
50,80% -0,10
-
GRAM ALTIN
7213,44% 0,11
-
Ç. ALTIN
11762,72% 0,00
Başkan aAkay, “ Seyhanlı’ya Güveniyorum“
Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Kemal Akay, “İlkemiz her daim Seyhan halkı kazanacak, hizmet kazanacak oldu. Yeni dönemde yine Seyhanlıyla omuz omuza yürümeye devam edeceğiz’ dedi.
“KAZANAN HALK OLACAK ”
Seyhan Belediye Başkanı ve İYİ Parti Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Kemal Akay, Pazar günü Seyhan halkının sandık başına giderek yeniden Seyhan’ın ve Seyhan halkının kazanması için kıymetli oylarını kullanacağına işaret edip “İlkemiz her daim Seyhan halkı kazanacak, hizmet kazanacak oldu. Yeni dönemde yine Seyhanlıyla omuz omuza yürümeye devam edeceğiz’ dedi.

YİNE HALKIMIZ KAZANACAK
5 yıllık belediye başkanlığı döneminde her zaman ‘Seyhan’ı birlikte yönetme’ ilkesiyle hareket ettiğini belirten Başkan Akay, demokrasilerin bayramı olan seçimlerin ilçenin kaderini belirleyen faktör olduğuna işaret edip ‘Bugüne kadar yaptığımız hizmetlerin Seyhan halkı tarafından takdirle karşılanıyor olmasını her zeminde görerek hissettik.

Seyhan hizmete susamış bir ilçe olarak bizim halkın kazanmasına yönelik belediyecilik ilkemizle en güzel hizmetleri aldı. Yeni dönemde de Seyhan halkının desteği ile bu hizmetlerimizi aralıksız sürdüreceğiz’ açıklamasını yaptı.

5 YIL DAHA HALKIMIZLA BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ
Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, 5 yıldır vatandaşların desteğine layık olmak adına canla başla çalıştıklarını, Türkiye’ye örnek olacak hizmetleri üretip bunun da karşılığını Seyhan halkının almasından dolayı en büyük gücü ve dayanağı Seyhan halkından alarak yeni dönem için yola çıktıklarını vurguladı.

Akay, ‘Bir beş yıl daha halkımızla birlikte Seyhan’ı yönetip birlikte başaracağız. Ben bunu halkımızdan gelen güzel dönüşümler ile görüyorum. Seyhan halkı sandığa gittiğinde kendisine hizmet edeni takdir etmesini bilir. Her zaman aklıselim davranarak kendisinin yanında olanı, hizmet edeni Seyhan halkı takdir eder. Ben Seyhanlıya her zaman güvendim, güvenmeye de devam ediyorum’ dedi.
Adana’da İstiklal Marşı’nın Kabulünün 105. yılı anıldı...
ÇGC öncülük edecek...
Beta Enerji’nin Hedefi Halka Arz...
Üretimin Gücü Sporun Enerjisiyle Buluşuyor
Türkiye'nin 45. gururu! Adana şalgamı Avrupa’da tescillendi...
Vali Yavuz Ceyhan’ı ziyaret etti...
Büyükşehir’den kadınlara; film ve söyleşi desteği
Sümer: "Bu bir koruma kanunu değil, kapalı devre yağma planıdır"
Seyhan’da Ramazan sofrası özel misafirleri ağırladı
Nacar: Karnavala hazırız
Kamu Müteahhitlerinden Hakediş Çağrısı
"Mazotta vergiyi kaldırın, gübrede hibe desteği verin"
Teknoloji Tabanlı Girişimler Desteklenecek
Adana’da kültür ve sanata destek veren belediyelere teşekkür
Gastronomik Farkındalık ve Atıksız Mutfak atölyesi
Tarımda ve Bilimde Kadınların Gücü Konuşuldu
Firari hükümlü baba ve iki oğlu yakalandı...
Ormanlık alandaki yayla evi yanarak kullanılmaz hale geldi...
Adana 01 kaçtı Sincan Belediyesi kovaladı: 3-2
Yükleniyor




