-
BIST 100
16287,81%0,58
-
DOLAR
44,11% 0,07
-
EURO
50,91% -0,17
-
GRAM ALTIN
7221,89% -1,55
-
Ç. ALTIN
11762,72% -0,52
Bilgiç 'Gelişen, güçlenen iş dünyası toplumu zenginleştirir'
Adana Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Şahin Bilgiç ve yönetimi, bu kez Kozan’a bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.
ATB KOZAN’DA
Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç, ATB Meclis Başkanı Osman Bağış, YK Üyeleri Hamit Tezcan ve Şahin Güneşer ile Genel Sekreter T. Gökhan Öztürk, Kozan Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü’ye Kozan Belediye Başkanı Mustafa Atlı’ya, Kozan Ticaret Borsası Başkanı İdris Çevikalp’a ve Kozan Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kandemir’e nezaket ziyaretinde bulundu.

GELİŞEN İŞ DÜNYASI TOPLUMU ZENGİNLEŞTİRİR
Ziyaretlerde Kozan’ın ekonomik gücü ve refahının arttırılması yerel yönetimlerle ve STK’ların gayreti ile mümkün olacağını ifade eden Adana Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Şahin Bilgiç, “Bölgenin ticari ve turizm yönünün şekillenmesinde, iş dünyasının rotasının belirlenmesinde üstlendiğiniz rolü önemsiyor, bu anlamda sizleri başarılı buluyor, takdir ediyoruz.

Güçlü yerel ekonomi; ulusal alandaki ekonomiyi daha da güçlendirir. Son dönemlerde üretim, turizm ve özellikle tarımsal ihracat alanında katma değer yaratan Kozan’ın sınırlarını genişletmesi kaçınılmazdır. Bereketli toprakları, zengin maden ocakları, önemli tarihi dokusu ile çevre illere de köprü olma konumundadır.

Gelişen, güçlenen iş dünyasının toplumu zenginleştirdiği gibi geleceğe de yön verdiği unutulmamalıdır. Bugün yapmış olduğumuz ziyaretlerden son derece mutlu olduğumuzu ifade etmek isteriz. Adanamızın merkezi ve ilçeleriyle artık kendini daha ileri noktalara taşıyacağına bir kez daha emin oldum. Birlikte çok daha güçlüyüz.” dedi.

Adana’da İstiklal Marşı’nın Kabulünün 105. yılı anıldı...
ÇGC öncülük edecek...
Beta Enerji’nin Hedefi Halka Arz...
Üretimin Gücü Sporun Enerjisiyle Buluşuyor
Türkiye'nin 45. gururu! Adana şalgamı Avrupa’da tescillendi...
Vali Yavuz Ceyhan’ı ziyaret etti...
Büyükşehir’den kadınlara; film ve söyleşi desteği
Sümer: "Bu bir koruma kanunu değil, kapalı devre yağma planıdır"
Seyhan’da Ramazan sofrası özel misafirleri ağırladı
Nacar: Karnavala hazırız
Kamu Müteahhitlerinden Hakediş Çağrısı
"Mazotta vergiyi kaldırın, gübrede hibe desteği verin"
Teknoloji Tabanlı Girişimler Desteklenecek
Adana’da kültür ve sanata destek veren belediyelere teşekkür
Gastronomik Farkındalık ve Atıksız Mutfak atölyesi
Tarımda ve Bilimde Kadınların Gücü Konuşuldu
Firari hükümlü baba ve iki oğlu yakalandı...
Ormanlık alandaki yayla evi yanarak kullanılmaz hale geldi...
Adana 01 kaçtı Sincan Belediyesi kovaladı: 3-2
Yükleniyor




