-
BIST 100
15979,92%-0,90
-
DOLAR
44,36% 0,06
-
EURO
51,28% -0,06
-
GRAM ALTIN
6308,79% -1,78
-
Ç. ALTIN
10588,12% -3,32
Bilgiç 'Gelişen, güçlenen iş dünyası toplumu zenginleştirir'
Adana Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Şahin Bilgiç ve yönetimi, bu kez Kozan’a bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.
ATB KOZAN’DA
Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç, ATB Meclis Başkanı Osman Bağış, YK Üyeleri Hamit Tezcan ve Şahin Güneşer ile Genel Sekreter T. Gökhan Öztürk, Kozan Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü’ye Kozan Belediye Başkanı Mustafa Atlı’ya, Kozan Ticaret Borsası Başkanı İdris Çevikalp’a ve Kozan Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kandemir’e nezaket ziyaretinde bulundu.

GELİŞEN İŞ DÜNYASI TOPLUMU ZENGİNLEŞTİRİR
Ziyaretlerde Kozan’ın ekonomik gücü ve refahının arttırılması yerel yönetimlerle ve STK’ların gayreti ile mümkün olacağını ifade eden Adana Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Şahin Bilgiç, “Bölgenin ticari ve turizm yönünün şekillenmesinde, iş dünyasının rotasının belirlenmesinde üstlendiğiniz rolü önemsiyor, bu anlamda sizleri başarılı buluyor, takdir ediyoruz.

Güçlü yerel ekonomi; ulusal alandaki ekonomiyi daha da güçlendirir. Son dönemlerde üretim, turizm ve özellikle tarımsal ihracat alanında katma değer yaratan Kozan’ın sınırlarını genişletmesi kaçınılmazdır. Bereketli toprakları, zengin maden ocakları, önemli tarihi dokusu ile çevre illere de köprü olma konumundadır.

Gelişen, güçlenen iş dünyasının toplumu zenginleştirdiği gibi geleceğe de yön verdiği unutulmamalıdır. Bugün yapmış olduğumuz ziyaretlerden son derece mutlu olduğumuzu ifade etmek isteriz. Adanamızın merkezi ve ilçeleriyle artık kendini daha ileri noktalara taşıyacağına bir kez daha emin oldum. Birlikte çok daha güçlüyüz.” dedi.

CHP'li Barut, "AKP yine rant, yağma, talan peşinde"
Kısacık: Yatırımcı Dostu Vergi Politikaları Oluşturulmalı
Nacar’dan gençlere: Bu meslek insan sevgisi ister
Büyükşehir’den kadınlara rahim ağzı kanseri aşısı
Ayağıyla araç sürdü: Ev hapsi ve her türlü motorlu araç kullanmama cezası aldı
Vali Yavuz Karataş’ı Denetledi...
Seyhan’ın iradesi için tek yürek
Cumhurbaşkanının ismini duyunca gözyaşlarını tutamadı
Ayhan Barut'tan sağlık emekçileri için çözüm çağrısı
'Yenisi daha ucuz' Kiracı için tablo değişti: 'Tersini söylemeye başlayacağız'
Maskeli saldırganlar zorla girdikleri evde kurşun yağdırdı: Anne ve oğlu yaralandı
Adanaspor evinde hezimete uğradı: 1-8
Adana'da kaybolan 13 yaşındaki İklim her yerde aranıyor
Adana’da su krizinin eşiğinde Türkiye ve Dünya paneli...
Defterdar Balıkcı’dan ÇGC'ye ‘Hayırlı olsun’ ziyareti
"Sinek ve haşeratla mücadele gecikmeden başlatılmalıdır"
Sarıçam'da yağışların ardından yol çöktü
Milletvekili Barut uyardı; "Önlem alınmazsa kriz büyür"
TCMB yayımladı: Enflasyon, konut fiyatları, dolar beklentisi belli oldu
Yükleniyor



