-
BIST 100
15954,59%-0,83
-
DOLAR
44,18% 0,05
-
EURO
50,72% -0,07
-
GRAM ALTIN
7150,04% 0,58
-
Ç. ALTIN
11534,35% 0,00
Böcek ailesinin ölüm nedeni belli oldu... Tutuklu 4 kişi hakkında yeni karar
Fatih'te Böcek ailesinin hayatını kaybetmesine ilişkin yürütülen soruşturmada otopsi raporu tamamlandı. Raporda, ailenin ölüm sebebinin 'zehirlenme' olduğu belirtildi. Tutuklu 4 kişi tahliye edildi.
Almanya’dan 9 Kasım 2025’de turistik amaçla İstanbul’a gelerek 13 Kasım 2025'te ‘zehirlenme’ iddiasıyla hayatlarını kaybeden anne Çiğdem Böcek baba Servet Böcek ile 3 yaşındaki Masal ve 6 yaşındaki Kadir Muhammet Böcek’in ölümlerine ilişkin yürütülen soruşturma sürüyor.
ÖLÜM NEDENLERİ BELLLİ OLDU
Soruşturma kapsamında otelden alınan havlu, maske ve alınan sürüntü örneklerinden Adli Tıp Kurumu'nca rapor hazırlandı. Raporda, ailenin travmatik tesirle öldüğüne ilişkin herhangi tıbbi delil bulunamadığı ve ölümlerinin gıda zehirlenmesi sonucu meydana gelmediği aktarıldı.

Raporda, aynı otelde kalmakta olan 2 kişinin daha zehirlendiğinin bildirildiği, konakladıkları otelden alınan örneklerin toksikolojik analizlerinde böcek ilacı içerisinde bulunan etken maddeler tespit edildiği kaydedildi.
Raporda ayrıca ailenin bulundukları ortam, bulunuş şekilleri, olay yeri inceleme bulguları ve ölümlerinin meydana geliş şekli de dikkate alınarak, ölümlerinin kaldıkları otelde böcekleri öldürmek amacıyla uygulanan 'ilaca bağlı zehirlenme' sonucu meydana geldiği belirtildi.
4 KİŞİ TAHLİYE EDİLDİ
Raporun ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, kesin ölüm sebebinin tespit edilmesi sebebiyle tutuklu bulunan midyeci, kokoreççi, lokumcu ve kafe sahibinin tahliye edildiği açıklandı. 1 şüphelinin ise adli kontrol kararı kaldırıldı.
Otel sahibi, çalışanlar, ve ilaçlama firmasından 3 kişinin tutukluların halleri ise devam ediyor.
Kaçak yapı gerekçesiyle yıkım kararı verilen göl kenarındaki mahallede protesto
Anahtar Parti Seyhan’da Birlik Sofrası Kurdu
Adaletin terazisi kanunla değil toplum vicdanıyla dengelenir
Çukurova’da camiler bayrama hazırlanıyor
Mehmet Sağlam'dan geleneksel iftar...
Adana 01'in haklı sevinci: 3-1
Sonsuza kadar taşıyacağımız bu onur bizim
Tek çare sendikalaşmak!
Çukurova’da iş arayanlar işverenlerle buluştu
İftar programında birlik beraberlik mesajı
Yetkili servisler kontrolden çıktı: Arızayı söylemenin bile bedeli var!
Halil Nacar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın iftarına katıldı
Hekimlerden 14 Mart’ta Beyaz Yürüyüş...
Adana’da bayramda yağmur ve serin hava etkili olacak
Barut'tan eşitlik ve adalet çağrısı; "İnfazda eşitlik haktır"
ATB ve AOSB’den Adana’nın Üretim Gücü İçin Güç Birliği
Yükleniyor




