-
BIST 100
16026,90%0,45
-
DOLAR
44,20% 0,08
-
EURO
50,97% 0,22
-
GRAM ALTIN
7130,33% 0,30
-
Ç. ALTIN
11518,89% -0,13
Büyükşehir’in hizmet atağı hız kesmiyor
Başkan Zeydan Karalar’ın hizmet yağmuru, Haydaroğlu Gündüz Bakımevi ile sürdü
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, borcu gelirinin 4 katı olan belediyeyi, geliri borcunun 4 katı haline getirmesinin ardından ve pandemiye, depreme, ağır ekonomik sorunlara rağmen yaratılan mali mucizeyle birlikte gerçekleştirilen devasa hizmetleri aralıksız halkla buluşturuyor.

Başkan Zeydan Karalar, sayılarını 20’e çıkarmayı planladığı kreşlere bir yenisini ekledi. Yüreğir ilçesi Haydaroğlu Mahallesi Gündüz Bakımevi’nin açılışı yoğun katılımla gerçekleştirdi.
KREŞE GİDEMEYEN ÇOCUK KALMADI

Adana Büyükşehir Belediyesi ve SASA iş birliğiyle yapılan Haydaroğlu Mahallesi Gündüz Bakımevi açıldı. Kadınların güçlenmesi için çok sayıda projeyi hayata geçiren Başkan Zeydan Karalar, Gündüz Bakımevleri ile kadınların omuzlarındaki yükü azaltıyor ve çalışma hayatında daha fazla yer alabilmelerine olanak sağlıyor.

Açılış alanını hınca hınç dolduran Haydaroğlu sakinleri, Başkan Zeydan Karalar’ı bağrına basarak coşku ve sevgi ile karşıladı. Açılışa, siyasiler, bölge muhtarları, öğretmenler, öğrenciler ve mahalle sakinleri katıldı. Seyhan Mahalle Muhtarı Şahap Canoğulları, Haydaroğlu ve Seyhan mahallelerinin kadınları ve çocukları adına Başkan Zeydan Karalar’a teşekkürlerini iletti.

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin önemini vurgulayarak sözlerine başlayan Başkan Zeydan Karalar, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dehası ile Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığını kaydetti.

MÜHENDİS BAŞKANLA 5 YIL DAHA…
Doğup büyüdüğü mahallede, Büyükşehir Belediye Başkanı olarak bulunmanın kendisine büyük bir gurur verdiğini ifade eden Başkan Zeydan Karalar, “Allah’tan mani gelmezse ‘mühendis başkanla 5 yıl daha beraberiz’ diyor Adana halkı. Benim mayamda sizler varsınız” dedi.

MEZBAHA KOMPLEKSİ VE CANLI HAYVAN SATIŞ MERKEZİ
Pandemiye, depreme ve borç batağına rağmen, Adana’yı tarihinde görmediği hizmetlerle buluşturduklarını aktaran Başkan Zeydan Karalar, yeni inşa edecekleri Mezbaha Kompleksi ile mevcut mezbahaneyi mahalleden taşıyacaklarını, Canlı Hayvan Satış Merkezi ile de Adana’ya yakışır bir ticaret merkezi oluşturacaklarını duyurdu. Başkan Zeydan Karalar siyasi ayrım yapmadan, bölge ayrımı ve oy hesabı gözetmeden Adana’yı kucakladıklarının altını çizdi, Adana’nın da kendisini kucakladığını anlattı.

İLÇEDE ONLARCA PROJEYİ DAHA HAYATA GEÇİRECEĞİZ
Önümüzdeki dönem Haydaroğlu Mahallesi’ne Kapalı Semt Pazarı ile içinde 13 etkinliğin aynı anda yapılabileceği devasa çok amaçlı bir mahalle merkezi projesini ivedi hayata geçireceklerini de açıklayan Başkan Zeydan Karalar, ilçede çok sayıda başka projenin hayata geçirileceğini kaydetti.
Seyhan Belediyesi’nde Uzlaşı Sağlandı: Ödemeler Başladı
Dünya tenisinin yeni durağı Adana
Vali Yavuz ve Nacar sağlık çalışanları ile iftar yaptı
Eşini 3 yıl sonra toprağa verdi...
TÜGİK Genel Başkanı’ndan Çukurova GİAD’a Ziyaret
Pozantı'da 3 bin kişilik gönül sofrası kuruldu
Ayhan Barut, "Kriz büyüyor, harekete geçilmiyor"
Kadın Ağı ile Sürdürülebilir Gelecek Projesi Başladı...
Anahtar Parti’den Sert Mesaj: Razı Değiliz!
Genç Hasta Kalp Kapak Kaçağından Ameliyatsız Yöntemle Kurtuldu
KATODER Adana ‘Küçük Kalplere’ dokunacak
Uzmanından “Geçmeyen Öksürük” Uyarısı! Altından O Hastalık Çıkabilir
ÇÜ'de öğrencilerin iş dünyasından beklentileri masaya yatırıldı...
Yüreğir Belediyesi’nden ibadethanelerde bayram temizliği
AOSB Yeni Yatırımlarla Büyüyor!
Adana’da Alzheimer farkındalığı için anlamlı tiyatro
Mobilya atölyesinde silahlı kavga: 2 yaralı
Kaçak yapı gerekçesiyle yıkım kararı verilen göl kenarındaki mahallede protesto
Anahtar Parti Seyhan’da Birlik Sofrası Kurdu
Adaletin terazisi kanunla değil toplum vicdanıyla dengelenir
Çukurova’da camiler bayrama hazırlanıyor
Yükleniyor



