-
BIST 100
15734,19%-0,47
-
DOLAR
44,47% 0,07
-
EURO
50,99% 0,07
-
GRAM ALTIN
6454,63% 0,12
-
Ç. ALTIN
10550,10% 0,00
Çocuk zehirlenerek hayatını kaybetti
İngiltere'nin Lancaster kentinde, TikTok'ta gördüğü bir akımı deneyen çocuk zehirli gaz çekti. Hastanede tedavi altına alınan çocuk kurtarılamadı.
İngiltere’de yaşayan Tommie-Lee Gracie Billington isimli çocuk, bir arkadaşının evinde kimyasalların solunmasını içeren 'kromlama' denilen akımı denemeye çalıştı. Fenalaşan çocuk, eve gelen sağlık ekipleri tarafından kalp krizi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Zehirli gazı soluyan Tommie, kalbinin durması sonucu hayatını kaybetti.
AİLEMİZ PERİŞAN DURUMDA
11 yaşındaki çocuğun büyükannesi Tina, "Tıpkı babası gibi altından bir kalbi vardı. Ailemiz perişan durumda" dedi. Tina, sosyal medya devini çocukları korumak için 'daha fazlasını yapmaya' çağırdı.

TİKTOK SÖZCÜSÜ AÇIKLAMA YAPTI
Konuya ilişkin açıklama yapan TikTok sözcüsü ise, platformda böyle bir akımın yer almadığını söyledi. Sözcü, 'kromlamanım' TikTok'a özgü bir trend olduğuna dair hiçbir kanıt olmadığını ifade etti.
'CHROMİNG CHALLENGE' NEDİR?
Bu tehlikeli trend, boyalar, çözücüler, sprey kutuları, temizlik ürünleri veya petrol gibi zehirli kimyasalları soluma eylemini içeriyor. Bu maddelerin solunması kısa süreli bir 'uyuşturucu etkisi' yaratabiliyor ve konuşma bozukluğu, baş dönmesi, halüsinasyonlar, mide bulantısı ve oryantasyon kaybına yol açabiliyor.
Milletvekili Karamık, "Sahada gördüğümüz tablo bizlere umut veriyor"
Gençliğin Üretim Çağı Çukurova Üniversitesinde Başladı...
CHP’li Vekillerden basına destek mesajı
Cemil Okyay, Vagabond Galeri’de okurlarla buluşacak...
Çukurova GİAD 34 yaşında
DAİMFED, Çukurova İnşaat Fuarı’na Damga Vurdu
Yüreğir’de Pir Sultan Abdal Tiyatro Oyununa Yoğun İlgi
'Alzheimer sadece hastayı değil, tüm aileyi etkileyen hastalıktır'
Köpek sürüsü kediyi parçaladı, korkudan çocuğunu okuldan aldı
Metro vagonu seyir halindeyken raydan çıktı; kazada yaralanan olmadı
Nacar, Karaisalı Devlet Hastanesi’ni Denetledi...
Adana’da yağmur vatandaşa ve esnaf zor anlar yaşattı..
Adanalı şair ve yazarlar “Kütüphaneler iyileştirir” diyecek
Adana'da Çağlayan sular Seyhan Nehri ile buluştu...
CHP Seyhan’da 96 mahalle temsilcisiyle buluştu
Alkollü yakalanan genç kadın, ehliyeti iptal edildi, "Beni çekmeyin avukatım"
Yükleniyor


