-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
ÇÜ Çocuk İyilik Merkezi ‘Umut’ Olmaya Devam Ediyor
Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel, Çocuk İyilik Merkezi’nde tedavileri süren çocukları ziyaret etti. Çocukların tedavi süreçleriyle ilgili doktorlarından bilgi alan Prof. Dr. Tuncel, çocuklarla ilgilendi.
Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü öncülüğünde ulusal ve uluslararası bağışçıların desteğiyle Çukurova Üniversitesinde kurulan ‘Çocuk İyilik Merkezi (ÇOİM)’, Kahramanmaraş merkezli depremlerde göçük altında kaldığı için ya da tedavi sürecinde tedavinin bir parçası olarak uzuv/uzuvlarını kaybeden çocuklarımıza Ülkemizin neresinde olurlarsa olsunlar hizmet vermeye devam ediyor.

Tedavisi süren çocukları çeşitli zamanlarla merkezde ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Tuncel, bugün de Adana merkezin yanı sıra Adıyaman’dan da gelen çocuklar ve aileleriyle bir araya geldi. Çocukların tedavisini sürdüren Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı’ndan Prof. Dr. Sibel Başaran, Dr. Öğr. Üyesi Aylin Sarıyıldız, Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı’ndan Dr. Öğr. Üyesi Özge Metin, Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı’ndan Öğr. Gör. Dr. Buğra Kundakçı ile süreci değerlendiren Prof. Dr. Tuncel, çocuklarla ve aileleri ile sohbet edip çocuklarla birlikte resim çizdi.

Prof. Dr. Tuncel: “Tüm Kahramanlarımıza Minnettarız”
Merkez bahçesine kurulan çocuk oyun alanını da inceleyen Prof. Dr. Tuncel, birlikte çalışmanın gelecekte daha güvenli ve dayanıklı toplumlar inşa etmek için önemli olduğunu belirterek, Mercedes-Benz Türk tarafından Çukurova Üniversitesi Çocuk İyilik Merkezi için iki araç bağışlandığını ve bu araçların çocuklara hizmet vermeye başladığını açıkladı.

“Çocuklarımızın geleceğe umutla bakmalarını sağlamak hepimizin görevi” diyen Prof. Dr. Tuncel, “Çocuk İyilik Merkezi’mizle sevgili çocuklarımızın geleceğe umutla bakmalarına yardımcı olmaya devam edeceğiz. Bu evlatlarımızın ihtiyaç duydukları bütün rehabilitasyonlarını yapabilmek, topluma ruhen ve bedenen sağlıklı, bağımsız, üretken bireyler olarak katılabilmelerini sağlamak amacıyla depremin hemen ardından çıktığımız bu yolda bize destek olan tüm hayırseverlere çocuklarımız adına minnettarız” dedi.


Adana 01'in haklı sevinci: 3-1
Sonsuza kadar taşıyacağımız bu onur bizim
Tek çare sendikalaşmak!
Çukurova’da iş arayanlar işverenlerle buluştu
İftar programında birlik beraberlik mesajı
Yetkili servisler kontrolden çıktı: Arızayı söylemenin bile bedeli var!
Halil Nacar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın iftarına katıldı
Hekimlerden 14 Mart’ta Beyaz Yürüyüş...
Adana’da bayramda yağmur ve serin hava etkili olacak
Barut'tan eşitlik ve adalet çağrısı; "İnfazda eşitlik haktır"
ATB ve AOSB’den Adana’nın Üretim Gücü İçin Güç Birliği
Lastiği patlayan ambulans devrildi; 3 sağlık personeli yaralandı
“Lider öğrencilerimiz sürdürülebilir geleceğe yön veriyor”
Şerif Kaya’dan tarihe tanıklık eden roman: “Mor Tepelerdeki Çocukluğum”
Sancaklı’dan Mahalle Başkanlarına İftar Yemeği: Birlik ve Beraberlik Mesajı
Adana Demirspor 1 attı 4 yedi...
Yurtçu kabri başında anıldı
Kavurma yapılan şampiyon atın sahibine yüklü ceza!
Büyükşehir’den Kozan’da iftar buluşması...
Sağlık-Sen 14 Mart'da Sağlık Çalışanlarını Unutmadı...
CHP, Doğu Akdeniz Yerel Medya Buluşması’nı Adana’da Gerçekleştirdi
Yükleniyor



