-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,37% 0,19
-
EURO
51,18% -0,07
-
GRAM ALTIN
6417,41% 2,74
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74
Çukurova GİAD 33 yaşında!
Adana’nın en etkili sivil toplum örgütü olan, Adana sevdalısı işadamlarının kurduğu Çukurova Genç İşadamları Derneği, kuruluşunun 33’üncü yıldönümünü kutladı.
Adana’ya katkı koyan vizyoner projeleriyle gündem oluşturan Çukurova GİAD’ın yıldönümü gecesinde derneğe yeni üye olan 29 iş insanına üyelik belgeleri de verildi. Sheraton Grand Adana’da gerçekleşen programda konuşan Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya, 33 yıllık yolculuğun son 20 yılında kendisinin bulunduğuna dikkat çekti.

Çukurova GİAD’a 2005’te üye olduğunu açıklayan Sakarya, “Bazıları bizden önce kurulmuş olan, Çukurova GİAD gibi başka sivil toplum örgütlerinin hepsi bizim kardeşimizdir. Biz fark etmesek de onlar kendilerini bizimle yarış içerisinde hissederler. Ama gerçek şu ki, hepimiz, hep beraber Adana için çalışırız. Ben 33 senelik yolculuğun 20 senesinin içerisindeyim.

13 yıldır başkanlık yapıyorum. Derneğimizi kuran Adana sevdalısı işadamları, Adana sevdasını bize de aşıladılar. Aşkla çalıştık, şevkle çalıştık. Sivil toplum örgütleri genellikle bir yerlere gitmek için basamak olarak kullanılır. Biz ne siyaset için kullandık, ne ticaret için kullandık. Hep kendimizden verdik, Adana için verdik, üyelerimiz için verdik, derneğimiz için verdik. 20 yılda inanılmaz, mutlu bir Çukurova GİAD macerası geçirdim.

Bu derneğin üyesi olmak çok büyük gurur verici, onur verici bir şey. Aramıza katılan yeni üyelerimizle güçlenen Çukurova GİAD, üyelerinden aldığı güçle Adana için çalışmaya devam edecektir” dedi.

“Basın özgürlüğü ve halkın iradesine saygı” vurgusu
Cengiz Kurtoğlu'ndan korkutan haber! Acilen ameliyata alındı...
Çukurova’da istihdam seferberliği sürüyor
'Bayan Bacak' lakabıyla tanınan Serpil Örümcer'den yardım çağrısı
Ayhan Barut'tan tarıma ve çiftçiye acil destek çağrısı
Türkiye 5G'ye geçiyor!
Çukurova’da nesiller buluştu!
Önce ağır para cezası ardından ehliyete el konulacak!
Seyhan Rotary’den tekerlekli sandalye
Doğal gaz faturalarında tarife değişiyor!
Necati Derya, üçüncü "çizgilerle adana" sergisini açtı
Kuralar Çekildi, Gözler Sahaya Çevrildi...
Bayraktar: Adana'da 36 bin 566 dönüm tarım alanı su altında kaldı
ATÜ’den 200 kişilik istihdam için son çağrı!
CHP'li Barut, "AKP yine rant, yağma, talan peşinde"
Saimbeyli'de kayıp 13 yaşındaki İklim Nur bulundu
Kısacık: Yatırımcı Dostu Vergi Politikaları Oluşturulmalı
Yükleniyor



