-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,29% 0,03
-
EURO
51,14% -0,14
-
GRAM ALTIN
6721,98% 1,51
-
Ç. ALTIN
11186,94% 0,00
Çukurova’da Kadınlara Aile İçi İletişim Semineri
Çukurova Belediyesi ev sahipliğinde Tesisler Müdürlüğü tarafından kadınklara yönelik Aile İçi İletişim Semineri düzenlendi.
Çukurova Belediyesi’nin Mahfesığmaz Mahallesi’nde bulunan Zübeyde Hanım Kadın Sohbet ve Dayanışma Evi’nde gerçekleşen buluşma büyük ilgi gördü.

Psikolog Ecem Şahin, aile içi iletişimde yaşanan temel sorunlar ve dikkat edilmesi gereken hususlar, aile kavramı, anne ve babanın aile içindeki rolü, evlilikte yaşanan problemlerin çözüm yolları, ebeveyn çocuk iletişimi, sevgi ve saygı gibi konularda kadınlara bilgiler verdi.

Psikolog Şahin, iletişim, aile kavramı, kadın erkek farklılıkları, çocuklarla iletişim, aile içerisinde dikkat edilmesi gereken esaslar, iletişim hataları gibi konulara değinerek, “İnsan, her şeyden önce kendisine dikkat etmeli. Stresin hayatını ele geçirmesine izin vermemeli” dedi.

Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay’ın destekleriyle ilçede kadın ve aile kavramının ağırlığını her kesime anlatmaya çalıştıklarını belirten Ecem Şahin, “Bu konuda Çukurova Belediyesi olarak kadınlarımıza ücretsiz danışmanlık yapıyoruz” dedi.

Soru ve cevap şeklinde son bulan Aile İçi İletişim Semineri sonunda katılımcılar, “Bizler için çok verimli bir seminer oldu. Emrah Kozay başkanımıza bizlere ve ailemize verdiği destekler için çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Program sonunda kadınlarla birebir görüşmeler de gerçekleştiren Psikolog Ecem Şahin, “Çukurovalı kadınlarımızla ailelerimizle bu tür buluşmaları yapmaya devam edeceğiz” dedi.
Seminer sonunda katılımcılar müzik eşliğinde doyasıya eğlenerek güzel bir gün geçirmenin keyfini yaşadı.
Adana 01 FK’da Sürpriz İstifa!
Ramazan Bayramı'nda 10 bin personel görev yapacak
Hasibe Akkan, çalışanlarıyla bayramlaştı...
Çukurova Üniversitesi Ailesi Bayramlaşma Töreninde Bir Araya Geldi
Çukurova bölgesinde ata sporu güreş S.O.S veriyor!
Ali Hoşfikirer anıldı...
Genç DAİMFED’den Geleneksel Buluşma!
Geçer; “Nice bayramlara birlikte ulaşmayı temenni ediyorum”
"Bayram'da sevgi, barış ve kardeşlik duyguları yoğunlukla yaşanıyor"
Kıvanç, “Bayramlar sevgi, kardeşlik ve paylaşma kültürünü pekiştiriyor”
"Bu anlamlı günler, toplumsal bağlarımızı kuvvetlendiren önemli bir kültürel mirastır"
“Çanakkale” ruhuyla şiirler okuyup türküler söylediler
Dağlı, "Bayramlar toplumun ortak değerlerini pekiştiriyor"
Adana Maviye Büründü...
“Umudu ve dayanışmayı büyüteceğiz, hep beraber başaracağız”
Kozay, “Birlikte üretmeye, birlikte başarmaya devam”
Tunç: Ramazan Bayramı dünya ya barış ve huzur getirsin
Orta direk otomobile veda etti! Korsan taksi ve paylaşımlı yolculukta büyük artış!
“Ramazan Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz”
Başkan Umut Şimşir’den Çukurova’da Güçlü Buluşma
Ceza gelirleri 1 trilyon lirayı aştı...
19 Mayıs Derneği ile 350 aileye umut olan destek
Sürücüler dikkat: Artık denetim noktaları sorgulanabilecek
Adana’da Bayramda Toplu Taşıma Ücretsiz...
Tanburoğlu: “Cumhuriyeti Ayakta Tutma Savaşı Veriyoruz”
Yükleniyor




