-
BIST 100
16260,10%0,87
-
DOLAR
44,34% 0,09
-
EURO
51,36% -0,15
-
GRAM ALTIN
6163,27% -1,80
-
Ç. ALTIN
10757,95% 0,00
ÇÜ'nün 5 Programı MEDEK Tarafından Akredite Edildi
Çukurova Üniversitesi AOSB Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Adana Meslek Yüksekokulu’na bağlı 5 program Mesleki Eğitim Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (MEDEK) tarafından akredite edildi.
Mesleki Eğitim Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği tarafından belirlenen kriterlere yönelik olarak yapılan değerlendirmeler ve saha ziyaretlerinin ardından akredite olmaya hak kazanan programlara Rektörlük Senato Toplantı Salonu’nda düzenlenen törenle belgeleri, Rektör Prof. Dr. Hamit Emrah Beriş ve MEDEK Mesleki Eğitim Akreditasyon Kurulu (MEK) Başkan Yardımcısı Doç. Dr. İsa Vural tarafından takdim edildi.

Çukurova Üniversitesi AOSB Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nun “Makine Programı (4 yıl)”, Adana Meslek Yüksekokulu’nun “Elektronik Teknolojisi Programı (4 yıl)”, “Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı (2 yıl)”, “İnşaat Teknolojisi Programı (2 yıl)” ve “Bilgisayar Programcılığı Programı (2 yıl)” akredite olarak belgelerini aldılar.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Akıllı, MYO Müdürleri ve bölüm başkanlarının katıldığı törende Rektör Prof. Dr. Beriş, akredite olmaya hak kazanan bölümleri tebrik etti.



Başkan Aslan, “Esnafı teşhir etmek denetim değil, itibar suikastıdır”
Portakal çiçeği karnavalı için hazırlıklar son aşamada!
Adana’da Mezarlıklar Sular Altında Kaldı...
KATODER Suriye’ye yatırımcı götürecek...
İstanbul Lider Koleji ve Finlandiya ile eğitim işbirliği anlaşması...
Nacar’dan ‘Orman Haftası’ Mesajı
"Eğitim odaklı çalışmalar takdirle takip ediliyor"
“Görüntüler Yanlış Yorumlanıyor: Bu Davranış ‘Yeme’ Değil”
Dr. Mehmet Tatar, “Küresel Su Krizi Derinleşiyor”
Sigara tartışmasında kardeşlerden 1’ini öldürüp, 2’sini yaralayan 5 kişi tutuklandı
Bayramda Cumhur İttifakı’ndan güçlü birlik mesajı!
Ankara Keçiörengücü 7-0 Adana Demirspor
Atlara eziyet edenler haftada 1 gün barınak temizleyecek...
Yükleniyor




